Opskrifter

Super Sund Søndag

2015-04-19 15.08.19 HDR

2015-04-19 15.10.39 HDR

I dag har stået i juicen tegn 🙂 Altså jeg har hverken lavet en endags juice detox eller noget andet ekstremt. Jeg lavede mig bare en super sund og meget grøn juice på min slowjuicer tidligere i dag. Og mums den blev lækker! Det var sådan en juice man drikker og tænker: “Mmmm.. den her juice smager virkelig sundt og den er god for mig” 😉

Min juice bestod af:

– 1/4 Broccoli
– 1/2 Agurk
– To håndfulde Grønkål
– 1/4 kålhoved (hvidkål)

Alle grønsager var øko og kål er rigtig god til at binde sig til affaldsstofferne i kroppen og trække dem med ud. Så denne juice virkede faktisk som en salgs detox 😉 Hvis man ikke bryder sig om den kraftige kålsmag som faktisk gjorde denne juice lidt stærk, så kan man tilsætte et halv æble. Men helst ikke meget mere, fordi det er bedst hvis man drikker ren grønsagsjuice for at opnå en detox (en udrensende) effekt 🙂

Follow my blog with Bloglovin
Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar