Skønhedspleje

Rangleklods i Pumpehuset <3

SÅÅÅÅÅÅ fed en koncert jeg var til i går!
Kender I det hvor man står til en koncert og den er rigtig god og så tænker man tilbage på koncerten dagen efter og tænker wow det var virkelig en rigtig god koncert! Det er som om at man først dér forstår at den faktisk var rigtig fed. Okay, nu er jeg kørt i ring, men forstår I hvad jeg mener? 😉

Nu handler bloggen jo mest om skønhedspleje, make-up og mad, men jeg har lagt mærke til at rigtig mange af jer synes at det er fedt når jeg engang imellem ligger indlæg op om mit tøj, indretning af vores lejlighed og fakts om mig, så jeg håber at det er i orden at jeg engang imellem deler min hverdags små og store glæder og oplevelser med jer? 🙂
Ellers så må I sige til, fordi det skal jo også været nogle indlæg som folk har lyst til at læse og ikke bare; tekst om mig, mig og mig og enormt mange selfies.. Det er også fedt, på sin egen måde.. Men jeg kan bare ikke lige at tage selfies, så det er ikke noget jeg gør særlig ofte 😉

I går havde en en skøn aften, hvor jeg fik hørt god musik, drukket lidt øl og grint utrolig meget med to dejlige mennesker, som betyder rigtig meget for mig; min rigtig gode veninde og min kæreste 🙂

2015-04-04 21.10.11

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar