Skønhedspleje

Min Instagram Profil //Frkblomstdk

Husk at I kan følge både bloggen og mig personligt på min Instagram HER, eller søg på Frkblomstdk 🙂

Jeg ligger rigtig ofte fine billeder op. Jeg er såååå afhængig af Instagram at man skulle tro at det er løgn.

min insta

Jeg falder nogle gange så meget i staver når jeg sidder og surfer rundt på Insta at både min kæreste og min lillesøster er begyndt at blive en smule irriterede på mig 😛 Jeg er forsvinder ofte ind i en drømmeverden og kan bruge timevis på Instagram, mens jeg nærmest slet ikke er til at komme i kontakt med.

Der er så mange kreative og utrolig dygtige profiler på Insta at jeg har utrolig svært ved at løsrive mig fra min skærm 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar