Opskrifter

Lækker brunch // Scrambled Tofu

Approved by my boyfriend (who really dislikes tofu!) 😉

2015-04-04 14.08.41 HDR

Tidligere i dag, prøvede jeg at lave røræg på vegansk. Og det blev en stor succes! 🙂
Så jeg tænkte at det jo var oplagt lige at ligge opskriften op her på bloggen, hvis nu nogle af jer derude havde lyst til at prøve en super lækker vegansk/vegetarisk måde at lave røræg på 🙂

Opskriften er til 4 personer

Du skal bruge:
– 400 g fast tofu
– 150 g rødløg
– 2 tsk olivenolie
– 100 g frisk spinat
– 1 spsk gærflager
– 1 spsk dijonsennep
– 1 spsk tahin
– 3 spsk sojasauce
– 1 tsk gurkemeje
– evt. lidt persille til pynt

1) Skræl og hak løget fint

2) Rens spinaten og hak den groft

3) Smuldr tofuen i lidt ujævne stykker, så der også er lidt større stykker imellem

4) Bland i en lille skål en “sovs” af gærflager, dijonsennep, tahin, sojasauce og gurkemeje og stil til side

5) Steg løget klart i olien ved mellemhøj varme

6) Tilsæt spinat, tofu og “sovs” og rør det hele godt sammen

7) Steg blandingen i ca. 5 minutter ved mellemhøj varme, til spinaten er faldet sammen og server straks

8) Anret flot på en tallerken og drys lidt frisk persille henover!

9) Velbekommen! 🙂

2015-04-04 13.53.14 HDR

2015-04-04 11.59.00

2015-04-04 14.08.41 HDR

Follow my blog with Bloglovin

Rigtig god weekend!
Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar foxfaces 6. april 2015 at 15:30

    ej det lyder virkelig godt! det må jeg prøve, prøver at holde mig fra æg og kød i denne måned, virkelig god inspiration, mange tak : )

    kram foxfaces

    • Svar Frk. Blomst 7. april 2015 at 10:44

      Tak! Det blev faktisk rigtig lækkert. Og man kan sagtens tilsætte krydderier efter hvad man bedst kan lide.

      Er glad for at høre at mit indlæg er brugbart 🙂

      Knus

    Skriv en kommentar