Skønhedspleje

Jeg sælger ud af min garderobe!

Jeg sælger ud af min garderobe, mine skønhedsplejeprodukter og generelt alt det som jeg har ikke har brugt eller tænkt på det sidste halve års tid. Der er mange ting som jeg allerede har fået solgt. Men der er stadig mange ting til salg så tag et smut forbi min Trendsales bruger og se om der ikke lige er noget der frister? 😉

Jeg er igang med at spare sammen et nyt spejlrefleks kamera og derfor er jeg meget engageret i at skrabe-pengene-sammen-projektet. Min kæreste har de sidste par uger kigget forundret på mig og sagt ting som; “Jamen skat, den læderjakke har du da lige købt og ikke nået at bruge én eneste gang endnu?” og “Skaaaat? Den kjole fra Karen Millen sidder virkelig godt på dig. Er du virkelig igang med at sælge den? Og den kjole fra David Andersen? skat, er det virkelig nødvendigt?

Haha! Når først min kæreste begynder at sige “Er det virkelig nødvendigt at sælge den kjole?” Så kan I godt høre at jeg er gået lidt amok ik? Jeg er gået helhjertet ind i projektet. Jeg vil bare have det spejlrefleks kamera og det kan ikke gå hurtigt nok. Når jeg først får købt mig mit drømme kamera så kommer jeg jo til at tage de smukkeste billeder til bloggen 🙂 Derfor sælger ud, fordi jeg skal have råd til mit drømme spejlrefleks kamera. Så ja, den Karen Millen kjole er sat til salg og min nye læderjakke fra Zara er også til salg.

Trendsales Collage1

Jeg er klar på at sælge alt! Hihi.. Når jeg først kommer i supersælger humør, så er jeg klar til selv at sælge min kæreste, hvis jeg bare får en god pris for ham 😉

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar