Skønhedspleje

Danish Beauty Award 2015

Det var en sådan en dejlig aften i går. Jeg har lige været alle mine billeder igennem og de er så fine alle sammen. Jeg sad ved bor sammen med pigerne fra Lash Bar og de var utrolig søde 🙂 Maden var dejlig, jeg har desværre kun taget billeder af desserten, fordi selvom jeg eeeeeelsker mad så synes jeg at det var godt selskab og en skøn aften. Derfor havde jeg havde ikke rigtig lyst til at hive mit kamera frem hele tiden. Jeg nød aftenen i stedet for hele tiden at tage selfies og være på de sociale medier. Jeg går ikke så meget op i selfies, jeg tager dem stort set aldrig selv, fordi jeg er så perfektionistisk at jeg aldrig er tilfreds xD (Jep, jeg modsiger mig selv lidt ved at ligge en selfie ind på billedet nedenunder, men er faktisk kun taget, det billede, så I kunne se min smukke kjole. Fordi jeg ved at der er mange af jer derude der var lidt nysgerrige på hvad jeg mon havde fundet af kjole, når jeg var så sent ude 😉 )
Jeg elsker at tage billeder og faktisk kan jeg bedst lide at tage billeder af det man på kunstsprog kalder for “nature mort” altså stillebilleder. Det er jeg rigtig dygtig til og det er min helt store passion. Så sådan noget som at tage billeder til et beauty show som det i går, kan godt være en udfordring for mig. Men jeg havde lånt et super lækkert spejlrefleks kamera af min svigerfar med et objektiv som jeg har gode erfaringer med fra tidligere, så billederne blev smukke. Objektivet tager bare virklig lækre billeder i halvmørke, og det kan man vidst godt sige at der er i cirkusbygningen 🙂

11196278_973192719360098_8465505547588648634_n

LKN_5601

På det ovenstående billede står jeg i selskab med skønne Anette fra Beautyspace.dk. Hun er så smuk og dygtig!

LKN_5608

LKN_5620

Jeg ligger flere billeder op senere i dag eller i løbet af ugen, for lige pt. må jeg indrømme at jeg stadig lidt halv snaldret så som I nok kan regne ud var det en meget festlig aften i går som endte tidligt, tros næsten at solen var stået da jeg kom hjem faktisk 😉

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar