Make-up, Skønhedspleje

Bliv brun på den sunde måde

Clarins Radian-Plus Golden Glow Booster er en helt ny og super smart måde at blive sommerbrun på eller bare tilføre huden lidt sommerglød.

Selv for folk der normalt ikke er fan af selvbrunere er disse smarte dråber en helt fantastisk opfindelse! 🙂 Man tilsætter nemlig bare 2-3 dråber i sin dag- eller natcreme i nogle dage og så får man stille og roligt en tiltagende smuk glød i ansigtet eller på kroppen. Dråberne til kroppen bruges på samme måde med at man dråber 2-3 dråber i sin bodylotion og derefter smører sin krop ind. Når man har opnået den ønskede farve i ansigtet eller på kroppen, bruges dråberne bare efter behov 🙂

10994158_10152918915769164_8816858515638000373_n

Clarins Radiance Golden Glow dråberne er meget drøje i brug og koster ca. 215 kr på danske weshops og i Magasin. Jeg har bestilt mine hjem fra escentual.com hvor jeg har betalt 170 kr. for min dråber og så kom der lidt fragt oveni.

Clarins Radiance Golden Glow Booster Body er ikke kommet på det danske marked endnu. De bliver først solgt i DK fra 1. juni hvor de vil kunne købes i Matas og i Magasin. Både Matas og Magasin er de seneste par dage blevet kimet ned af folk der gerne vil købe dråberne til kroppen og derfor har de oprettet ventelister man kan skrive sig op på 🙂 Også disse dråber købte jeg for nogle uger siden på escentual.com hvor de koster ca. 230 kr. for dråberne til kroppen.

Indtil mandag den 27. april kan man spare 20% hos escentual.com dvs. at dråberne både til ansigtet og til kroppen kan købes til en virkelig god pris! 😉 Brug koden: MAKEUP20 for at få trukket 20% fra i kassen

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar