Skønhedspleje

Where is the remote control??!

Min mobil er forsvundet og vores fjernbetjening har været forsvundet rigtig længe.. Altså det er kind off a lose-win situation og hvorfor det er lose-win kommer jeg ind på lidt senere i indlægget.. Jeg er sygemeldt med stress og derfor har jeg min mobil på lydløs hele tiden. Fordi hver gang min mobil bipper, ringer eller siger mærkelige lyde så kommer jeg helt op i det røde felt og engang imellem kan jeg godt finde på at råbe ting som; “Hvem fanden er det NU der ringer?!!” eller “For God’s sake hvem er den idiot der ikke har slået lyden fra?!” og ja, det jo self. mig der ikke har slået lyden fra. Det er skam ikke fordi at jeg giver andre skylden for at jeg er stresset eller for at de gør mig stresset (ikke hele tiden så, måske kun halvdelen af tiden). Jeg prøver så vidt muligt at undgå de ting der gør mig stresset hvilket vil sige at jeg for tiden ikke planlægger mere end én aftale per dag, og helst ikke laver aftaler to dage i træk, jeg sidder for det meste hjemme i vores nye lejlighed (og ja det der med at den ikke er sat helt i stand, dét stresser mig også utrolig meget), jeg prøver at undgå at tage i IKEA så vidt muligt, men det er bare lidt svært når nu vi står med en ny og meget større lejlighed end den gamle, fordi vi hele tiden finder ud af at vi mangler vigtige ting og derfor har jeg indenfor de sidste to måneder været i IKEA omkring 3-4 gange (puha! det er 3-4 gange for meget for mit lille hoved). Men jeg er hver gang kommet ud af IKEA i live (!) og det er det jeg prøver at fokuserer på. Jeg klarede det! 🙂

Wheres-waldo-missing-remote

Det var lidt fra mig omkring fjernbetjeninger, stress, sygemeldinger, IKEA indkøbsture, stress og mere stress og nå ja, så har jeg endelig fundet vores fjernbetjening. Jeg ledte dog efter min forsvunde mobil som jeg stadig ikke kan finde og så fandt jeg vores fjernbetjening. Så det var et godt fund selvom det ikke helt er det samme som min mobil xD

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Satina Wandel 12. marts 2015 at 13:25

  De er under sengen. Selvom du slet ikke har været i nærheden af sengen, så er fjernbetjeningen altså bare under sengen! Det er en universal lov.

  http://satinawandel.dk

  • Svar Frk. Blomst 12. marts 2015 at 17:48

   Hej Satina!

   Haha! Tak for din kommentar 🙂 Men jeg har faktisk aldrig fundet mine fjernbetjeninger under sengen og i dag fandt jeg dem i et “hemmeligt rum” som vi har i vores sofa. Altså det er et af de der rum i en chaiselong hvor man kan opbevare ting. Min kæreste sagde at dér havde han ledt efter fjernbetjeningerne, men det var self. lige der at jeg fandt dem.

   Knus

  Skriv en kommentar