Skønhedspleje

Ups I did it again!

ØV! Jeg kan ikke finde min mobil igen, så det er derfor jeg hverken svarer på sms’er eller tager telefonen når I ringer i dag.. sorry 🙁

c742d414cc28e662d080c974f74dbbe8
Jeg har ingen idé om hvor den kan være og så har jeg self. sat den på lydløs (det er jo klart, det ville være pinlingt hvis den ringende midt under et stand up show) så det hjælper heller ikke når jeg prøver at ringe til den fra en anden mobil. Jeg har lavet det her nummer to gange i den her uge, men forskellen på første gang og i dag er at jeg forleden ikke havde været ude for en dør hele dagen, så sandsynligheden for at den var hjemme i lejligheden var meget stor, i dag er jeg lidt i panik. Fordi jeg kom nemlig til at drikke lidt mere en én gylden dame i går, og derfor var jeg lidt halv snaldret da min kæreste og jeg tog hjem fra noget Stand up vi havde været til. Jeg har sidst brugt min mobil i pausen i går aftes, inden Jonathan Spang gik på scenen. Så derfor har jeg lidt bange anelser om at jeg måske kunne have tabt den eller glemt den i går på BBC (BispeBjerg Comedy corner 🙁

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar