Skønhedspleje

Tusind tak!!

Tusind, tusind tak! For alle de søde beskeder som jeg har modtaget. Fra folk jeg kender, folk der følger mig her på bloggen, på min Facebook side, på Instagram og fra helt fremmede folk som bare har skrevet til mig på enten Facebook eller til min e-mail. Tusind tak! Det varmer mit hjerte at I alle sætter pris på min deltagelse i dokumentaren om stress som blev vist i torsdags 🙂

Til alle jer der endnu ikke har set dokumentaren om stress enten del 1 eller del 2, så kan begge findes på TV2 play. Hvis man ikke har en TV2 play bruger, så kan man oprette en gratis bruger i 30 dage (det burde være tid til at se begge dokumentarer og evt. flere af de gode dokumentarer om pressede danskere 1, 2 eller endda 3 gange hver) 😉

I kan godt lære noget af mine fejl og lige pt. har jeg det desværre så dårligt at jeg er blevet sygemeldt med stress og tilbringer mange dage derhjemme, med søvnløse nætter, angstanfald, humørsvingninger, hjertebanken, angst etc.

colva-beach-goa-1024x673

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar