Give away, Skønhedspleje

Give Away // Blå Mandag

Sidste chance for at deltage!! Hvis du endnu ikke har deltaget i min Eos læbepomade give away så er det absolut sidste chance for at deltage 🙂 Konkurrencen foregår på min Instagram profil og vinderne bliver trukket blandt billedets likes kl. 22.00 i aften

Ét produkt som jeg altid har med mig i tasken er min lyseblå lip balm fra Eos. Jeg er super glad for at jeg fik købt sådan en. Den kan desværre ikke købes i Matas, jeg har været nede og spørge dem og de fører kun de almindelige Eos. Men jeg har set dem flere stedet på nettet både på billigvoks.dk og på nicehair.dk, ved jeg at denne dejlige lille skønne runde Eos er til salg 🙂 I Matas koster sådan en lækker EOS læbepomade 79 kr.

EOS Lip Balm Vanilla Mint er ligesom de andre Eos lip balms en plejende læbepomade. Men denne Eos giver endnu blødere læber, fordi den indeholder hyaluronsyre.
Hyaluronsyre er et ingrediens som nogle gange bliver brugt i kosmetik og det er et rigtig godt ingrediens, da det hjælper huden med at binde og holde på fugten 🙂
Ud over hyaluronsyre så indeholder denne skønne lille Eos lipbalm også sheasmør, vitamin C og E og plejende olier. Den specielle lille søde runde form gør denne lipbalm ekstra eksklusiv i mine øjne og folk bliver altid nysgerrige når jeg hiver min Eos op ad tasken.

EOS Lip Balm Vanilla Mint er uden parabener og petroleum, og er 99 % naturlig. Denne udgave har en sød vaniljesmag med et lille hint af mint.

eos lip balm vanilla mint

2015-03-03 13.52.05

Præmien er ikke sponsoreret af noget firma, men er en jeg selv har købt specielt til en af jer heldige læsere ♥
Der er ingen tid at spilde! Skynd dig ind og deltag i konkurrencen som foregår på min Instagram profil og vinderne bliver trukket blandt billedets likes
Vinderen bliver trukket den 23. marts!

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Eva Maria 23. marts 2015 at 18:31

  Halløj Frk. Blomst!
  Nøj en lækker giveaway – jeg er fan og har selvfølgelig lige været inde og deltage! Phew, nåede det lige hva? 😀

  Krydser fingre!
  Knus,
  Eva Maria

  P.s. Vi har selv gang i en lille giveaway i anledning af vores Nelly uge, hvis du skulle have lyst til at deltage 🙂

  http://stilstodderne.bloggersdelight.dk/2015/03/giveaway-printed-watch/

  • Svar Frk. Blomst 23. marts 2015 at 19:14

   Hej Eva!

   Tak fordi at du synes det er en lækker Give Away, hvis du ikke allerede har prøvet de nye Eos med hyaleronsyre (altså de to stribede den lyseblå og den lyserøde).
   Så håber jeg enten at du bliver den heldigve vinder eller at du snart får købt en selv. Fordi de er utrolig lækre og binder virkelig utrolig godt fugten, så man får helt fantastisk bløde læber! 🙂

   Knus

  Skriv en kommentar