Give away, Skønhedspleje

Give Away! // Har du husket at tilmelde dig?

I har stadig muligheden for at vinde en lækker EOS læbepomade! Konkurrencen foregår på min Instagram profil og vinderne bliver trukket blandt billedets likes

Ét produkt som jeg altid har med mig i tasken er min lyseblå lip balm fra Eos. Jeg er super glad for at jeg fik købt sådan en. Den kan desværre ikke købes i Matas, jeg har været nede og spørge dem og de fører kun de almindelige Eos. Men jeg har set dem flere stedet på nettet både på billigvoks.dk og på nicehair.dk, ved jeg at denne dejlige lille skønne runde Eos er til salg 🙂 I Matas koster sådan en lækker EOS læbepomade 79 kr.

EOS Lip Balm Vanilla Mint er ligesom de andre Eos lip balms en plejende læbepomade. Men denne Eos giver endnu blødere læber, fordi den indeholder hyaluronsyre.
Hyaluronsyre er et ingrediens som nogle gange bliver brugt i kosmetik og det er et rigtig godt ingrediens, da det hjælper huden med at binde og holde på fugten 🙂
Ud over hyaluronsyre så indeholder denne skønne lille Eos lipbalm også sheasmør, vitamin C og E og plejende olier. Den specielle lille søde runde form gør denne lipbalm ekstra eksklusiv i mine øjne og folk bliver altid nysgerrige når jeg hiver min Eos op ad tasken.

EOS Lip Balm Vanilla Mint er uden parabener og petroleum, og er 99 % naturlig. Denne udgave har en sød vaniljesmag med et lille hint af mint.

eos lip balm vanilla mint

2015-03-03 13.52.05

Præmien er ikke sponsoreret af noget firma, men er en jeg selv har købt specielt til en af jer heldige læsere ♥
Der er ingen tid at spilde! Skynd dig ind og deltag i konkurrencen som foregår på min Instagram profil og vinderne bliver trukket blandt billedets likes
Vinderen bliver trukket den 23. marts!

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar