Make-up

Forårs læbestift // Elizabeth Arden

Så flot læbestift i den smukkeste forårsfarve ♥ Denne skønhed købte jeg for et par måneder siden og jeg har brugt den meget flittigt. Jeg er ellers slet ikke typen der bruger læbestift, som i overhovedet ikke (jeg tror simpelthen ikke at jeg er voksen nok endnu 😉 ).

Jeg synes at læbestift er SÅÅ besværligt; jeg kan ikke kysse min kæreste, hvis jeg har læbestift på, fordi så får han det jo i hele ansigtet, derudover skal jeg hele tiden holde øje med om det er tid til at “friske læberne lidt op” og sidst men ikke mindst, så er jeg mester i virkelig at tvære min læbestift ud i hele ansigtet. Det sker ofte når jeg får lidt alkohol indenbords og især hvis jeg efter et par glas rødvin skal “friske læberne op”, så går det helt galt. Det er derfor jeg i mange år gentagne gange har konkluderet at jeg måske bare endnu ikke er gammel nok til at bruge læbestift. 😉

2015-02-14 14.06.11 HDR

2015-02-14 14.05.23 HDR

Den læbestift som I kan se på billedet er min og den hedder Ceramide Ultra Lipstick fra Elizabeth Arden i farven Tulip, 16. Navnet passer perfekt her om foråret, da det jo betyder tulipan ♥
Læbestiftens emballage er gudesmuk. Den er guldfarvet med rektangler og kvadrater ingraveret i metallet, som leder ens tanker hen på Elizabeth Ardens famøse Red Door. Emballage fuldender hele oplevelsen ved at bruge denne skønne læbestift, da emballagen emmer af luksus og man jeg får helt lyst til at have læbestiften stående til pynt på mit sminkebord, så smuk er den.
Læbestiften har en dejlig cremet konsistens. Den påføres som en drøm og er meget pigmenteret. Mine læber føles meget fugtmættede, når jeg har læbestiften på.

Bemærkelsesværdige ingredienser:
Ceramide (Ceramide 1, Ceramide 3 og Ceramide 6 II) er alle naturlige lipider som fungerer som fugtmagneter på læberne. På denne måde binder de fugten til læberne. Kokosolie og Shea smør er gode antioxidanter og har helende egenskaber. Sucrose Cocoate balancerer og vedligeholder fugten.

Kan købes på lookfantastic.com til 153 kr. og herhjemme kan den købes hos Matas til 230 kr. Jeg har købt min hos lookfantastic.com, som er en engelsk hjemmeside, hvor jeg rigtig ofte køber min make-up og skønhedsprodukter 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Michelle Eckert 31. marts 2015 at 15:37

  Det er virkelig en super smuk farve! 🙂

  Hav en dejlig påske, kig gerne forbi ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  • Svar Frk. Blomst 1. april 2015 at 0:04

   Tak 🙂 Den er virkelig gudesmuk, den farve ♥

   Knus

 • Svar Satina Wandel 31. marts 2015 at 22:49

  Uh, en fin farve! 😀

  http://satinawandel.dk

  • Svar Frk. Blomst 1. april 2015 at 0:03

   Det er jeg glad for at du synes. Den er virkelig smuk den farve 🙂

   Knus

  Skriv en kommentar