Skønhedspleje

Fældet af stress

35000 danskere

fældetafstress

Se med i aften på TV2 kl 20.00, når der bliver vist “Fældet af stress”.
Jeg er en af de fire deltager i aftenens dokumentar om stress. Desværre er jeg blevet fældet af stress og er i dag sygemeldt fra studiet på ubestemt tid.

Stress er en alvorlig sygdom som hver dag rammer rigtig mange danskere.
Langvarig stress er en meget alvorlig sygdom. De mange følgesygdomme koster hvert år koster samfundet rigtig mange penge. I stedet for at behandle stress når det er for sent, burde vi som samfund bruge penge på at forebygge, så mange tusinde danskere hvert år ikke bliver så hårdt ramt af stress at de bliver nødt til at sygemelde sig.

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Jesper Wagner 5. marts 2015 at 21:46

  Hej Viola.

  Har lige og kun set anden afsnit af “Lagt ned af stress”. Jeg har selv været der hvor du “er” og jeg synes at kunne se, at du reagerer og tænker på samme måde som jeg gjorde. Ligemeget hvordan man ser på det, så virker det som om du “blot” er meget usikker på dig selv. Sådan havde jeg det også og har stadig tildels endnu. Men en har hjulpet mig MEGET og han hedder Per Mikkelsen. Det er svært at forklare præcis hvordan han hjælper, især hvis det skal skrives:-). Du får sikkert mange henvendelser efter programmet, men du skal vide, at du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil have yderligere info. Mange hilsner fra Jesper.

  • Svar Frk. Blomst 6. marts 2015 at 8:59

   Hej Jesper.

   Tak for din kommentar. Programmet som du så på TV2 i går blev filmet i efteråret 2014. I dag er jeg sygemeldt fra studiet, fordi jeg ikke kan sove om natten, får angstanfald 1-3 gange om dagen, bliver stresset hvis bare jeg har én aftale stående i min kalender om dagen og har svært ved at styre mit humør som svinger meget. Så kort sagt, da jeg det desværre rigtig slemt.

   Men tak for dine råd. Jeg vil meget gerne bede om Per Mikkelsens e-mail eller telefonnummer. Så vil jeg prøve at undersøge om ham Per måske er en jeg burde kontakte, når jeg får lidt overskud til det.

   Mvh Viola

  Skriv en kommentar