Skønhedspleje

Chokkerende hospitalshistorie!

Jeg har lige læst denne meget alvorlig og chokkerende historie på en vegansk gruppe på Facebook som jeg er med i 🙁

home-alone-boy-1024x768

Patienten fortæller:
“Jeg sidder på sygehuset og er i decideret chok .
Jeg er blevet kaldt ind til en akut røntgen undersøgelse af maven . Da jeg ankommer får jeg så af vide, at jeg skal spise er måltid mad. Jeg siger med det samme at jeg er veganer. Jeg får så afvide at denne undersøgelse KUN kan gennemføres hvis man spiser 2 bøffer . Det skal siges at disse bøffer er tilsat er specielt kontrastvæske så det kan følges , det ikke bare tale om normalt mad . Der kan skiftes ud .
Så det enten det Eller ingen undersøgelse .
– Jeg var græde færdig og har hulket mig igennem måltidet . Jeg føler mig så krænket . Min afd . Kender mig ret godt og ved at jeg er veganer .
Jeg er virkelig syg , og har været sengeliggende i 5 mdr . Derfor er jeg også tvunget til , at gennemføre den .
Nu er der sikkert Nogen der vil sige , at de havde nægtet . Men hvad var alternativet så ?
Jeg har i dag spist kød for første gang i 3 år , og er helt ude af mig selv !
Og i forvejen må jeg, ikke spise fast føde , pga . Svækkelse af tarmen .jeg er derfor på medicinsk ernæring . Men jo jo 2 bøffer Kunne jeg da sagtens klare !
Havde bare brug for at dele min frustration . Igen det er nok noget af det mest , krænkende jeg har været udsat for . For mig er det virkelig svært at forstå , man ikke har er alternativ.”

Hele den oplevelse denne veganske patient har haft er da er fuldstændig absurt!

Mit svar til hende var også:
“Jeg er sygeplejestuderende og har været i praktik på en Gastroafdeling, jeg går ud fra at det er sådan en du også har været indlagt på mange gange. Det lyder godt nok helt ude i skoven at de ingen empati har for dig og endda nærmest tvinger fast føde ned i dig. Jeg har været på den bedste Gastro afdeling man kunne tænke sig, så håber ikke at det er der du har været indlagt. Jeg er meget ked af det på dine vegne og mit bedste råd er at skrive en klage til patientklagenævnet, da hele denne episode er en meget alvorlig sag især når du har spist vegansk i 3 år og så pludselig spiser to bøffer” 🙁

Puha er der nogen af jer der har oplevet noget lignede eller har hørt om folk som har? fordi så vil jeg rigtig gerne høre om det.

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar