Give away

And the winner is…

Jeg trak en vinder i går aftes kl 22.00, som lovet. Jeg sad groet fast til sofaen, mens jeg spiste en plade Marabou sammen med min kæreste (eller han fik kun en lille smule, fordi jeg havde købt lakrids piber til ham, hele pladen med chokoladen var til mig 😉 )

Jeg sad i vores hjørnestue, hvor fjernsynet er og der var umådelig langt ind til kontoret for at skrive et blogindlæg, derfor håber jeg at I tilgiver mig. Jeg trak en vinder i går og offentliggjorde det på Insta, med det samme. Hvor min søster som den første skrev: “Øvvvvvvv! 🙁 “. Jeg tror måske lidt at hun havde regnet med at vinde bare fordi hun er min søster (hun er 11 år og har utrolig mange læbepomader derhjemme, mange af dem har hun fået af mig og hun har også mange Eos læbepomader, så hun mangler ikke. Men sådan en dejlig stribet sag med hyaleronsyre, har hun bare ikke i sin samling endnu 😉 ).

I hvert fald så kan I regne ud at vinderen blev ikke min søster og heller ikke nogen af hendes veninder. Jeg trak en vinder ved helt tilfældigt at vælge en af dem som havde levet op til alle tre krav 🙂

eos lip balm vanilla mint

Og vinderen blev… t.helmersen!!

Jeg har tagget dig i opslaget på Insta og håber at du sender mig en e-mail med din adresse, så jeg kan sende en læbepomade din vej 🙂 Og jeg ser frem til at modtage en vinderselfie fra dig 😉

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar