Make-up, Tips til folk på SU

Air Brush look – DIY // TBT Sunday

Sådan laver du selv et airbrush look. Jeg har skrevet om det før og indlægget blev utrolig godt modtaget. Så eftersom jeg stadig er lidt nedtrykt pga. begravelsen og står lidt og mangler et TBT Sunday indlæg (altså jeg har mange halvfærdige indlæg og endnu flere idéer, men er desværre ikke lige i humør til at færdiggøre nogen af projekter lige i dag) derfor får I lige en copy-paste værsion af et mit tidligere “Sådan laver du et air brush look” indlæg 😉

Jeg opdagede et helt ny Verden for snart et halvt år siden.. Sådan føltes det i hvert fald. Jeg var inde på Anettes blog, altså Beautyspace.dk (det er der ikke noget nyt i, jeg er inde på hendes blog flere gange dagligt) 😉 Men i går opdagede jeg et indlæg som jeg på en eller anden måde må have overset. Jeg elsker når Anette deler nogle helt fantastiske tricks fra TV og modeverdenen med os dødelige mennesker. Og det her TV-trick er guld værd!

få airbrush look

Billedet har jeg lånt fra beautyspace.dk

Det er ikke alle der lige har en airbrush maskine derhjemme og det er heller ikke sådan lige til at have en med i tasken, når man nu skal ud. Så derfor er fantastisk at en blanding af disse tre produkter simpelthen giver samme resultat som hvis man bruger airbrush:

La Roche-Posays foundation + MAC’s Strobe Cream + Youngbloods Primer

Bland lige dele af hver (cirka en ærtestørrelse) på håndryggen og kom blandingen på fugtmættet hud. Endelig ikke for tykt et lag og gerne efterfulgt af et enkelt strøg usynligt rispudder. Resultatet er en hud, der er glansfuld og har masser af liv – uden at ligne en skinnende diskokugle.

Det er Lili Malene Rasmussen, makeupartist på Go’ Morgen Danmark som har delt dette lille trick med Anette 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar