Make-up

Yves Saint Laurent Wildly Gold Make-up Palette // Anmeldelse

I’m in love with a make-up palette

2015-02-14 12.27.47 HDR

2015-02-14 12.28.50 HDR

Jeg har altid syntes rigtig godt om Yves Saint Laurents special edition make-up paletter, men denne er helt exceptionel hele vejen igennem. Den er gå gennemtænkt at den er et kunstværk i sig selv og det er svært, i hvert fald for mig, at få sig selv til at bruge den. Derfor har jeg, som jeg skrev i gårdsdagensindlæg, købt to, en til brug og en til pynt på mit sminkebord

YSL Wild Gold paletten indeholder:

– En øjenskygge i farven; Smoking Noir
– Tre ombre øjenskygger i farvener; Brun, Beige og Or (Guld)
– To Rouge à Lévres Solid Lip Colours; Sheer, Candy og Shine
– En blush i farven; Radiance No 4

Kvaliteten er helt i top for denne make-up palette ♥ Paletten indeholder en skøn kombination af farvenuancer som passer rigtig godt sammen. Jeg ville ikke bruge børsterne til hverdag, men størrelsen på dem er god til at have med på farten 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar