Make-up

Yves Saint Laurent Collectors Edition Make-up Palette

Min smukke Yves Saint Laurent make-up palette har jeg holdt for mig selv længe nok, synes jeg. Så i dag besluttede jeg mig for at nu er det på tide at jeg viser den frem her på bloggen. Fordi jeg har faktisk for en uge siden givet jer et lille sneak peak af den (det har de opmærksomme læsere i hvert fald opdaget). Jeg havde den nemlig med, da jeg var på romantisk ophold på Ystad Saltsjöbad med med kæreste sidste weekend 😉

2015-02-14 12.28.50 HDR

2015-02-14 12.29.12 HDR

2015-02-14 12.27.47 HDR

Yves Saint Laurent Wildly Gold er en limited edition holiday make-up palette og dermed er den også en collectors edition (om jeg så tør bruge den? Tja.. jeg har faktisk lige netop derfor købt 2 stk. For så er der én palette som jeg kan bruge og en som jeg kan tage frem og beundre engang imellem 😉 )

Som briterne ville sige så er denne make-up palette en “pocket size notebook” og den er en gudeskøn en af slagsen ♥ Den er smuk, slim, kompakt og passer perfekt ned i en festtaske! Og derfor er den faktisk også én af de værste limited edition make-up paletter, fordi man tør jo næsten ikke bruge den, så smuk er den 😉
Har jeg nævnt at make-up’en også dufter skønt? (ja, jeg snuste og kiggede længe på den, hev den op af tasken rigtig mange gange før jeg endelig turde prøve den)

Faktisk tror jeg at jeg lige vil trække spændingen ud lidt mere og fortælle jer at jeg skriver en fortsættelse på dette indlæg i morgen, hvor jeg skriver en anmeldelse af denne skønhed 😉 Så bliv hængende her på bloggen, surf lidt rundt, jeg har skrevet mange spændende indlæg og så vender jeg tilbage i morgen med et brag af et indlæg ♥

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Claudia Liv 22. februar 2015 at 21:35

  Elsker den!

  • Svar Frk. Blomst 22. februar 2015 at 21:40

   Tak! Den er også virkelig skøn! Lille, men helt igennem gennemtænkt og alle pengene værd efter min mening 🙂 (selvom prisen er lidt pebret)

   God søndag aften til dig!

   Knus

 • Svar Satina Wandel 23. februar 2015 at 0:16

  Åh, jeg er helt vild med emballagen! 😮

  http://satinawandel.dk

  • Svar Frk. Blomst 23. februar 2015 at 9:25

   Hej Satina!

   Jeg er også helt vild med at de har lavet det som en lille notesbog og farverne sort og guld med leopardprint. Det ser så fedt ud 🙂

   Knus

  Skriv en kommentar