Skønhedspleje

Vivienne Westwood // TBT Sunday

Denne smukke taske er fra Vivienne Westwood og jeg eeeeeeeeelsker den! ♥ Den her dejlige taske er en som jeg havde stående på min ønskeliste i næsten et års tid, indtil det gik op for mig at min daværende kæreste ikke havde tænkt sig at købe sådan en dyr gave til mig og min mor beder aldrig om min ønskeliste, så hvem skulle dog købe den til mig?

Tja, det kunne jo bare selv gøre 😉 Så det gjorde jeg! Og jeg har været SÅ glad for denne taske! Den er skøn! Og jeg bliver glad hver gang jeg ser på den ♥
Jeg har efterhånden haft den i snart 3 år og har brugt den en hel del, men den er stadig ligeså flot som da jeg pakkede den ud af det sødeste lyserøde silkepapir med Vivienne Westwoods logo på (som jeg faktisk stadig har i en kasse et sted, gemt, for jeg er typen der ikke kan nænne at smide sådan nogle smukke ting ud som silkepapir, jeg genbruger det).

2015-02-14 14.08.16 HDR

2015-02-14 14.08.26 HDR

Vivienne Westwood er helt klart min yndlingsdesigner, eller i hvert fald én af dem. Og for jer der kan huske Sex and the City filmen, ligeså godt som jeg, så er Carries brudekjole jo designet af Vivienne Westwood (og jeg er allerede gået igang med at spare op til sådan en smuk sag, selv. Måske kan jeg stadig nå det, fordi min kæreste har ikke engang friet endnu) 😉

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar