Skønhedspleje

Valentines Day // For men

Jeg har for nogle dage siden fortalt jer at min kæreste og jeg skal holde vores Valentines Day på YSB (Ystad Saltsjöbad) 🙂 Ak, hvor jeg glæder mig! Faktisk så har jeg planlagt vores ophold meget nøje og jeg ved tilfældigvis at min kæreste ikke læser med på bloggen for tiden, så jeg har tænkt mig at dele nogle af mine indkøb til vores romantiske ophold med jer, her på bloggen 😉 Det kan jo være at I på den måde kan få lidt inspiration til jeres egen Valentines Day eller bare til en romantisk dag/aften med jeres egen kærester eller en sød fyr, som I godt kunne tænke jer at blive kærester med, måske 😉 Eller måske jeres mand 🙂

Jeg elsker Cowsheds produkter. Cowshed er en spaserie og det er også bl.a. derfor at jeg har valgt at give min kæreste lige netop deres produkter i gave, fordi vi skal jo på spaophold 😉
Deres produkter er 100% naturlige, økologiske, fairtrade, vildyrkede (wildcrafted), aromaterapeutiske, af lækker kvalitet, deres emballage har et fedt design og så har de humor 😉

Cowshed produkterne er alle 100% fri for: – Parabener – Petrokemikalier – Sulfater – Syntetisk parfume eller farvestoffer – Phthalater – Triclosan – GMO’s – Fremstillet af bæredygtige ingredienser – Ikke testet på dyr – Velegnet til veganere – NO NASTIES!

bullocks_pocket_cow

Cowshed Bullocks Pocket Cow 4×20 ml koster ca. 159-199 kr. Jeg har købt mit sæt hos Greenharmony.dk, fik hurtigt mine varer, som var smukt pakket ind i silkepapir alle sammen, en lille chokolade og en lille seddel hvor der stod en sød besked til mig. Sådan en betjening gør at jeg med glæde vender tilbage som kunde 🙂

Cowshed Bullocks Pocket Cow 4×20 ml er et smart, prøve/rejsesæt til mænd, som indeholder;

– Bullocks Bracing Body Wash (20 ml)
– Bullocks Refining Facial Scrub (20 ml)
– Bullocks Smooth Shaving Cream (20 ml)
– Bullocks Soothing Moisturiser (20 ml)

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar