Skønhedspleje

Uhh.. hvor spændende!! :)

Så går der heller ikke alt for længe, før jeg kan afsløre her på bloggen hvad det er jeg går rundt og holder hemmeligt for jer 😉 Ak, det bliver dejligt, fordi jeg er utrolig dårlig til at holde på hemmeligheder.. Jeg skal holde forretningsmøde torsdag den 12. februar og så er jeg et skridt tættere på mig drøm 🙂 Men dette er jo faktisk en slags forretningshemmelighed, så jeg øver mig på at holde på hemmeligheder 🙂

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Tina 5. februar 2015 at 9:34

  jamen jamen – det ER jo spændende 🙂 Glæder mig til at høre hvad det er 🙂 !!!!

  • Svar Frk. Blomst 5. februar 2015 at 9:54

   Dét kan jeg godt forstå, søde Tina! Det ER så spændende at jeg ekstrem gerne vil fortælle jer det, her på bloggen.. Men jeg bliver nødt til at vente lidt endnu 😉

 • Svar Jo 5. februar 2015 at 18:26

  Uha, faldt lige over din blog, men sidder og bliver helt spændt over hvad det kan være allerede 😀

  • Svar Frk. Blomst 5. februar 2015 at 18:52

   Hej Jo!

   Haha.. kan godt forstå at du er spændt! Jeg glæder mig til at fortælle dig det! Du kan tro at jeg er mindst lige så spændt på at fortælle om det her på bloggen, som du er på læse hvad det er jeg har gang i af projekter 😉

   Jeg har ventet i utrolig mange år på at virke klog og som den der business type sige; “Jeg skal til forretningsmøde” Fordi det er slet ikke mig.. Jeg er typen der er helt nede på jorden.. Så jeg har taget SÅ meget pis på den der sætning allerede 😛

   Men jeg skal jo faktisk til forretningsmøde.. så måske er jeg lidt den der business agtige type, alligevel?
   Hvem ved? Jeg er i hvert fald født som en forretningskvinde med stort F, selvom jeg ikke vil indrømme det 😉

   Knus og god aften til dig!

  Skriv en kommentar