Hårpleje

TBT – Lee Stafford DeHUMIDIFIER

Jeg har engang tilbage i 2014, lovet Tina (en af mine faste læsere her på bloggen) at jeg ville komme med en anmeldelse af min Lee Stafford DeHUMIDIFIER spray, så snart jeg havde prøvet den. Jeg er ret sikker på at jeg aldrig fik lavet en anmeldelse af produktet, fordi jeg ventede på at vejret blev fugtigt og det regnede bare aldrig, så til sidste glemte jeg helt den anmeldelse. Det er jeg ked af Tina. Så nu får du den, Tina, og I andre som ligesom jeg har hår der er helt umuligt halvdelen af tiden 😉

Jeg går meget op i design af emballage, både når det handler om design af en tube tandpasta, kosmetik produkter og hår produkter. Sådan har jeg altid haft den. Jeg købte min første designer lampe, da jeg var 15 og måtte overtale min mor til at jeg VIRKELIG havde brug for en Le Klint lampe, der kunne ikke være tale om andre. Så jeg endte jo med selv at betale halvdelen af prisen, da min mor syntes det var en alt for dyr lampe. Ja, min mor går overhovedet ikke op i design og det har frustreret mig mange gange gennem årene. Lee Staffords serie af hårprodukter i fede pinke farver fanger altid mit blik i Matas eller hvor jeg ellers lige står. Jeg elsker bare designet af produkterne. Det fedt, råt og enkelt på samme tid 🙂

Nå men tilbage til DeHUMIDIFIER, som er en spray der skal hjælpe hår der er glattet med glattejern med at forblive “poker straight” i fugtigt vejr. Efter man har glattet sit hår sprayer man DeHUMIDIFER i hele håret og burde det forblive glat hele aftenen. Jeg har desværre ikke oplevet at dette produkt hverken noget fra eller til. Det dufter godt, men men går begyndte at krølle og bølge præcis ligesom det altid gør i fugtigt vejr 🙁

2014-06-02 23.27.56

Jeg ved ikke om det er fordi, at jeg har brugt produktet forkert, om det er fordi det ikke egner sig til mit hår eller hvad der ellers er gået galt de gange som jeg har prøvet det. Øv! Jeg er glad for at jeg bare købte den lille rejseudgave på 50 ml, fordi den kostede omkring 30 kr. kan jeg huske, men er bestemt ikke pengene værd.

Det er sjældent at jeg laver anmeldelser af dårlige produkter.. Men dette vil jeg desværre ikke anbefale at folk køber. Fordi det gjorde intet for mit hår.

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Tina 5. februar 2015 at 9:49

  TAK <3 søde Viola. Til start vil jeg lige sige at jeg er helt med på design bølgen – ikke så meget på interiør men helt klart på emballage ! Og den ser nemlig så dejlig ud ( sådan lidt bubblegum farvet ) og derfor tænker jeg også den må dufte fantastisk . Og det kan du så bekræfte den gør :-). Hmm jeg tænker jeg ville give den en test – hvis man kan få rejseudgaven så synes jeg det er forsøget værd. Om ikke andet så for duftens skyld. Tak fordi du huskede mig Viola. Hav en dejlig dag .

  • Svar Frk. Blomst 5. februar 2015 at 9:57

   Hej Tina!

   Self. huskede jeg dig! Jeg har tænkt SÅ mange gang på den anmeldelse, som jeg har sagt til dig at jeg ville skrive 🙂 Jeg har en fantastisk hukommelse, når det kommer til ting der virkelig interesserer mig. Og så er der studiet, som også interesserer mig, meget.. Men nu er bloggen jo min hobby, så der er ingen der presser mig til noget, derfor er hukommelsen også bedre 😉

  Skriv en kommentar