Skønhedspleje

Stress // Dokumentar

Så kan jeg endelig afsløre lidt mere om den dokumentar der handler om stress, som jeg er med i. Jeg har nævnt dokumentaren her på bloggen for nogle uger siden 😉 Det er en dokumentar hvor vi er fire personer med stress, som man følger over et forløb på 4 uger. Jeg var i praktik på et hospital da optagelserne fandt sted. Man får et lille indblik i hvordan min hverdag ser ud, hvilke tanker der løber gennem mit stressede hoved, hvordan stressen påvirker mig, min hverdag og mit studie. Ud over de fire personer med stress, så er der også interviews med en stressforsker, en læge, en terapeut og andre kloge hoveder.

Jeg synes personligt at alle kan have gavn af at se dokumentaren, fordi stress er en folkesygdom, men også en sygdom som folk ikke tager alvorligt. Jeg tog heller ikke mine symptomer alvorligt, før jeg for snart to måneder siden slet ikke kunne få min hverdag til at hænge sammen. Jeg kunne pludselig ikke sove om natten (fik omkring 3-4 timers søvn pr. nat), kunne ikke styre mit temperament, fik angstanfald, var deprimeret og alligevel prøvede jeg så vidt jeg kunne at fungere normalt 🙁

Jeg tror at de fleste af jer har haft stress inde på livet på den ene eller den anden måde, enten selv prøvet det eller kender en der har været/er hårdt ramt af stress og ved at se denne dokumentar kan I få et godt indblik i hvordan helt almindelige mennesker bliver påvirket af stress og kæmper med at få det bedre 🙂

Dokumentaren om stress bliver sendt på TV2 i uge 12,
den 5. marts kl 20.00

Follow my blog with Bloglovin

Billedet har jeg lånt fra greenoverdose.com

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar