Køb på Trendsales // Spar penge, Skønhedspleje, Tips til folk på SU

Rudolph Care Hand Cream

Jeg eeeeeelsker når Postdanmark kommer med pakker, mens jeg er hjemme. Det er simpelthen det bedste

2015-02-24 12.42.26 HDR

Som I kan regne ud har jeg lige været så heldig at jeg fangede postmanden (som altså var en kvinde i dag) lige da hun skulle til at forlade min opgang. Så self. spurgte jeg hende lige hurtigt, inden hun smuttede om der måske var post til fjerde til højre? (Fordi jeg venter jo som sædvanlig på spændende pakker med alle mulige lækre produkter som jeg har købt over nettet) 😉

Og ja minsanden så var der en pakke og jeg kunne med det samme se på formen at det måtte være min lækre håndcreme fra Rudolph Care, så jeg skyndte mig at løbe op ad trapperne til fjerde sal med min pakke i hånden og flåede den op halvvejs op ad trapperne. Yes! Helt rigtigt gættet så var det den håndcreme som jeg købte på nettet for nogle dage siden. Lækkert at den allerede er kommet hjem til mig

2015-02-24 13.18.02 HDR
De fleste af jer har nok læst, hørt eller set om Rudolf Cares produkter, måske endda selv prøvet nogle af dem. De er skønne, lækre og meget dyre. Jeg har indtil videre været så heldig at jeg lige da Andrea lancerede sine produkter fik hendes lipbalm som en gave, da min daværende chef havde sin stand lige ved siden af Rudolph Care til en beautymesse. Og jeg har været utrolig glad for min lipbalm fra Rudolf Care. Siden hen har jeg prøvet Rudolph Cares håndcreme, da jeg havde et gavekort til Magasin som skulle slåes ihjel, så jeg købte den lille taskestørrelse af håndcremen og var utrolig glad for den, da den var meget drøj i brug og fedtede ikke. Jeg har også prøvet roll on deo’en og den har også været et hit, til min sarte hud under armene 🙂

Så tænkte jeg at jeg måtte investere (for for mig er det en investering i mine hænder og i min hud 😉 ) i en stor håndcreme fra Rudolf Care

Hand Cream, Acai Antioxidant fra Rudolph Care 250 ml koster ca. 395 kr. på nettet og i butikkerne. Den er Svanemærket og Eco Cert certificeret.
99 % af ingredienserne er naturlige
38 % af ingredienserne er fra økologisk landbrug
Så helt øko er den ikke, da kravene for at få Eco Cert mærket ikke er de samme som eksempelvis for at få det danske røde Øko mærket. Men altså håndcremen er svanemærket og i en eller anden grad økologisk. Så må vi som forbrugere jo heldigvis selv bestemme om vi vil købe den eller ej 😉

Jeg har som altid ikke givet 395 kr. for min håndcreme, jeg har købt min inde på Trendsales til 150 kr inkl. porto, hvor jeg har haft en bruger i 8 år efterhånden og er en meget erfaren bruger derinde. Jeg sælger mange af mine egne ting derinde, både, sko , tøj, hudplejeprodukter, møbler og alt muligt andet, men køber også en hel del produkter og tøj derinde 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Karina 24. februar 2015 at 13:30

  Hurra for Trendsales og hurra for naturlige produkter! Er selv helt vild med Tromborg!

  http://blogitnowkarinaflindt.bloggersdelight.dk

  skønhed, mode, opskrifter og inspiration 😉

  • Svar Frk. Blomst 24. februar 2015 at 13:39

   Hej Karina!

   Tak for din kommentar 🙂
   Og ja, rigtig stort hurra for Trendsales selvom de er blevet utrolig irriterende med alle deres reklamer som hele tiden popper op alle vegne :S Men jeg vil nu alligevel helst ikke undvære Trendsales, fordi man kan virkelig finde rigtig mange lækre produkter derinde til billige penge 😉

   Jeg har faktisk ikke prøvet Tromborgs produkter endnu.. Det må jeg hellere snart gøre ♥

   Knus

  Skriv en kommentar