Skønhedspleje

Blå Mandag // fortsættelse

Som lovet så kommer her et af mine yndlings lyseblå produkter, for tiden 😉

Ét produkt som jeg altid har med mig i tasken er min lyseblå lip balm fra Eos. Jeg er super glad for at jeg fik købt sådan en. Den kan desværre ikke købes i Matas, jeg har været nede og spørge dem og de fører kun de almindelige Eos. Men jeg har set dem flere stedet på nettet både på billigvoks.dk og på nicehair.dk, ved jeg at denne dejlige lille skønne runde Eos er til salg 🙂 Prisen på de danske hjemmesider ligger ca. på 49-59 kr.

EOS Lip Balm Vanilla Mint er ligesom de andre Eos lip balms en plejende læbepomade. Men denne Eos giver endnu blødere læber, fordi den indeholder hyaluronsyre.
Hyaluronsyre er et ingrediens som nogle gange bliver brugt i kosmetik og det er et rigtig godt ingrediens, da det hjælper huden med at binde og holde på fugten 🙂

Ud over hyaluronsyre så indeholder denne skønne lille Eos lipbalm også sheasmør, vitamin C og E og plejende olier. Den specielle lille søde runde form gør denne lipbalm ekstra eksklusiv i mine øjne og folk bliver altid nysgerrige når jeg hiver min Eos op ad tasken.

EOS Lip Balm Vanilla Mint er uden parabener og petroleum, og er 99 % naturlig. Denne udgave har en sød vaniljesmag med et lille hint af mint.

Jeg er på vej ud at spise med min kæreste, men måske når jeg at ligge et andet dejligt og smukt lyseblåt produkt op på bloggen, efter vi har været ud at spise 😉

Billedet er lånt fra nicehair.dk

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar