Skønhedspleje

TBT Sunday

Det starter jo rigtig godt. Som nogle af jer nok har læst indførte jeg “TBT Sunday” her på bloggen sidste weekend.

Jeg startede med at skrive mit aller første indlæg en alt for tidlig lørdag morgen, hvor jeg burde sove. Fordi jeg var jo helt sikker på at det var søndag, og efter at have postet indlægget, gik det pludselig op for mig at det jo var lørdag xD så jeg måtte tilføje et “P.S. har lige fundet ud af at det er lørdag og ikke søndag” xD
Og i dag havde jeg nær glemt at skrive et “TBT Sunday” indlæg, hvis ikke min kæreste havde mindet mig om, at der var en grund til at jeg havde lånt hans tablet for at blogge.

Det er jo en god start, hvis jeg selv skal sige det 😉 Men man kan sige at så er det jo godt at jeg har min kæreste til at minde mig om bloggen ik’? Fordi min mors holdning til bloggen er; “…at den er spild af din tid og ingen gider jo læse den..”

Men nogle gange tænker jeg; “Har min mor overhovedet forstand på det der med sociale medier? Eller har hun overhovedet forstand på bloggerverdenen?” og jeg kan svare “nej” til begge dele.

Så på de dage, hvor min mor er utrolig negativ omkring min blog, og det var hun en del mens vi var på ferie i Indien sammen i juleferie, der kan jeg tænke på jer søde læsere og smile. Fordi jeg har jo jer, mine dejlige læsere, og nogle af jer har fulgt mig siden den dag jeg oprettede bloggen her. I skriver nogle søde og opmuntrende kommentarer til mine indlæg, som nogle gange gør det svært for mig at holde en pause fra bloggen i længere tid af gangen..

Jeg KAN godt lide at blogge, jeg gør det med glæde, præcis ligesom med Instagram og Facebook, fordi bloggen gør mig glad. Og derudover er jeg så heldig at jeg har de sødeste følgere. Til jer der kun læser med engang imellem, vil jeg gerne sige at jeg også er taknemmelig. Jeg synes at I alle sammen er søde, fordi I har lyst til at læse med

Jeg sætter stor pris på at I har lyst til at bruge 5, 10 eller 20 minutter af jeres tid på at læse med. Jeg får lyst til at række ud af skærmen og give jer alle et stort kram 🙂

241064_10150191116864164_7806271_o

Billedet er et gammelt billede fra en tur til Berlin jeg havde med nogle venner for nogle år tilbage. En skøn tur btw! 🙂

Mit outfit på billedet:
Hår: mit eget // Top: min mors gamle // Shorts: Zara // Sokker: H&M // Sko: Vans // Net: Baum und Pferdgarten

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar