Skønhedspleje

Nyt år, ny lejlighed!

touchofluxe

Jeg har slet ikke fortalt jer at min kæreste og jeg endelig er flyttet ind i vores nye lejlighed! Eller egentlig flyttede min kæreste ind lidt før jeg gjorde, da jeg jo var strandet i Indien og kunne ikke komme hjem xD Så nu bruger jeg meget af min tid på at finde ud af, hvordan vi skal indrette lejligheden. Fordi før boede vi i en 2 værelses og nu har vi pludselig 3 værelser + køkken, kontor, badeværelse og et bryggers. Så vi bliver “nødt til” at købe mange møbler 😉

Jeg bruger meget tid på touchofluxe.com for tiden. Har virkelig brug for inspiration til indretning af vores nye lejlighed. Boligindretning er ikke min stærke side, fordi jeg har en masse idéer, men bliver nødt til at vælge nogle af dem fra. Vi har jo “kun” 5 værelser + køkken og bad at indrette 😉

Billederne er fra: Fastighetsmaklarna og A Touch of Luxe

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Tanja Ayesha 16. januar 2015 at 11:20

  skønt at du bliver inspireret på A Touch Of Luxe:) håber du kan bruge inspirationen til indretningen af jeres lejlighed.

  • Svar Frk. Blomst 16. januar 2015 at 11:24

   Blev utrolig glad, da jeg fandt din blog, den anden dag! 🙂

   Det er præcis denne stil jeg har haft i tankerne og da jeg viste din blog til min kæreste, fandt jeg ud af at det var præcis samme stil han også har haft i tankerne. Så det var skønt at finde ud af at vi tænker ens, men først har fundet ud af det nu.

  Skriv en kommentar