Skønhedspleje

Jeg trænger til SOS te!

Jeg trænger til SOS te! Asap 🙁 Jeg har ikke nævnt det for jer her på bloggen, men jeg har haft svært ved at sove siden lørdag den 3. januar. Jeg har simpelthen kun fået 3-4 timers, hver nat. Lige bortset fra én enkelt nat, hvor jeg var så udmattet så det lykkedes mig at sove 6 timer i træk.

Det er utroligt hvor vigtigt søvn er for vores kroppe. Det er ekstremt vigtigt at kroppen får lov til at slappe af og regenererer om natten, så den får energi til en ny dag.

Mangel på søvn har ført til at jeg har haft ondt i hovedet lige siden natten til 4. januar, hvor jeg kun fik sovet et par timer. Jeg har haft ondt i hovedet, hver dag. I starten prøvede jeg med hovedpinepiller og stærkere smertestillende, men det hjalp ikke. Min hovedpine har været tiltagende den sidste uges tid og det har ført til at jeg ikke længere kan ignorerer det og håbe på at den bare forsvinder af sig selv. Mit humør har været meget svingende, jeg har glemt at spise, fordi jeg ikke har følt mig sulten og derfor også tabt mig en del, min koncentrationsevne er stort set forsvundet. Jeg har konstant ondt i ryggen og spændinger i nakken.

Tja, lige nu mens jeg sidder og skriver dette blogindlæg har jeg svært ved at huske hvad jeg egentlig har skrevet i starten af indlægget og prøver bare at skrive en sætning af gangen, så den giver mening.

Det er pga. søvnmangel at jeg har været fraværende de sidste par dage på bloggen, fordi mit hoved kan ikke klarer sig med så lidt søvn mere. Derfor har jeg bestilt en akut tid hos lægen til i eftermiddag og håber virkelig at hun kan hjælpe mig på en eller anden måde.

Lige nu sidder jeg og venter på at min “Revitalise” te fra Pukka trækker og prøver ikke at tænke på det føles som om mit hoved snart sprænger 🙁

pukka revitalise big

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar