Give away

Give Away // Vind Mads Timmermanns nye bog

Jeg er typen, der ikke falder i søvn i nat hvis jeg ikke får skrevet dette indlæg, fordi nu har jeg jo lovet jer en give away.. og når man er så pligtopfyldende, som jeg er så vil jeg komme til at ligge og tænke på at jeg ikke har fået udgivet dette indlæg, hele natten..

Jeg har været igang med at male vægge og loft i vores nye lejlighed, så derfor har jeg ikke haft tid til at blogge. De indlæg der blev udgivet i dag, har nemlig været planlagte. Derfor skriver jeg dette indlæg nu og ikke tidligere i dag, desværre. Sikke en lang smøre, jeg er igang med.. nu gør jeg det kort 🙂

Som lovet kan I vinde Mads Timmermanns nye bog “Sund krop. Smuk hud. Og fantastisk udstråling” i denne konkurrence, det eneste I skal svare på er: “Hvilket nytårsforsæt har du i 2015? og hvad vil du gøre for at holde nytårsforsættet/nytårsforsættene?” skriv dit svar i kommentarfeltet nedenunder og så vil jeg trække en vinder fredag den 23. januar (fordi det er mit yndlingstal) og give Mads Timmermann besked, så han kan sende en bog afsted til den heldige 🙂

sund krop smuk hud

Og vinderen skal selvfølgelig være klar over at jeg gerne vil have et billede af ham/hende med bogen, når I har modtaget den, fordi jeg synes det er dejligt at se jeres glade smil her på bloggen 🙂

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Danish Skin Care

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

30 Kommentarer

 • Svar Katja 10. januar 2015 at 15:35

  Har ingen, da jeg ikke går ind for det, men mener hver dag kan du lave en forandring, og jeg prøver at være mit bedste jeg, både fysisk og men mest af alt, gøre det der føles rigtigt, kærlighed til livet og folket.
  Så bare generelt være et godt menneske.

 • Svar Monica Figgé Jensen 10. januar 2015 at 20:42

  Jeg vil få ryddet op og ryddet ud i alt i lejligheden. Jeg vil simpelthen gøre det sådan, at jeg koncentrerer mig om et rum ad gangen og ikke tager for stor en mundfuld. Jeg vil ikke sige til mig selv, at jeg skal blive færdig med et skab eller kommode, men tage en hylde eller en skuffe, så kan jeg altid tage mere, hvis jeg har overskud. De små sejre er vigtige og holder en i gang 🙂

 • Svar MARIANNE LYKKE NIELSEN 10. januar 2015 at 20:59

  mit nytårsforsæt er at komme i gang med at træne så i februar melder jeg mig ind i fittness

 • Svar Eva Jørgensen 10. januar 2015 at 21:13

  Jeg vil tabe mig og jeg starter på Dukan i morgen!

 • Svar Ulrika Landstrøm 10. januar 2015 at 21:22

  At under året fokusere på mig selv.. Min personlige udvikling og på mit hjem og min datter.
  Seperarede i november, så nu er tid til at bygge op noget nyt, og bedre!

 • Svar Louise 10. januar 2015 at 22:03

  Sikke en dejlig give away, den kan jeg ikke lade gå forbi min næse.

  Mit nytår forsæt, jeg vil faktisk heller kalde det et mål, er at slippe min sutteklud også kaldet e-cigaret. 🙂

  Louise
  http://engangkobenhavner.dk

 • Svar Trine229 10. januar 2015 at 22:14

  Nop – ingen forsetter;o Men skal fortsette på LCHF – bedste beslutning jeg har taget^^

 • Svar Mette G. Nielsen 10. januar 2015 at 23:44

  har intet nytårs forsæt da fokus ligger på at komme igennem min bacherlor, som jeg afslutter her i januar. så må jeg se om jeg synes jeg skal have et efter.

 • Svar Ida 11. januar 2015 at 8:59

  Den bog lyder så god!
  Mit nytårsfortsæt er, ikke at ændre særlig meget på mig selv. Jeg må godt udvikle mig osv., men ikke gøre noget fordi jeg synes jeg er for dårlig, ex. tabe mig. Så egentlig skal jeg ikke gøre særlig meget for det, bare elske, og passe på mig selv:)

 • Svar Line Jakobsen 11. januar 2015 at 9:22

  Jeg har ikke rigtig lavet nogle nytårsforsæt. Men det ville nok have været noget med at blive bedre til at leve i nuet. At nyde lige der hvor jeg er istedet for altid at planlægge og have fokus på det der skal ske senere.

  Line/ linefugl09@gmail.com

 • Svar Tina H 11. januar 2015 at 9:36

  Mit nytårsforsæt for 2015 er at være mere spontan. Jeg er et stort planlægningsmenneske, så derfor vil jeg forsøge at hoppe med på vognen, når min kæreste har et sjovt og ikke-planlagt initiativ i ærmet 🙂

 • Svar Katrine 11. januar 2015 at 9:44

  Mit nytårsforsæt er, at jeg vil være den bedste mor, jeg kan være. Har aldrig prøvet det før, så det bliver en helt ny ting for mig. Og derudover så bliver min krop nok glad for at vinde denne her konkurrence efter fødslen til marts 🙂

 • Svar Bettina Jensen 11. januar 2015 at 13:21

  Jeg tror ikke rigtig på nytårsforsætter, så jeg har faktisk ikke nogen.
  MEN jeg skal dog starte på et ‘Ny livsstil’ kursus i februar, som bliver en kæmpe forvandling i mit liv 🙂

 • Svar Randi 11. januar 2015 at 13:24

  Ingen nytårsforsætter her – men jeg forsøger hele tiden at blive så sund som muligt 🙂

 • Svar leafysmoothie 11. januar 2015 at 15:36

  Ingen flere dårlige dage fra nu af, hvis jeg har et dårligt *moment* så går jeg videre til næste *moment* og gør det godt, sådan samler jeg en dag med gode *moments* og om aftenen tænker jeg bevidst tilbage på alle de gode ting jeg fik lavet, ikke det som jeg ikke nåede eller stod over.

 • Svar Rikke Holm 12. januar 2015 at 4:32

  Jeg skal forsøge om jeg kan genoptræne knæ så meget at jeg kan smide mine krykker til juni om ikke andet bare for en aften så jeg kan nyde aftenen i selvskab med min lillesøster og One Direction (julegaven fra mig til hende i år eller ja sidste år) når de gæster Horsens 16. Juni.
  Derudover vil jeg gerne i 2015 smide nicotinen helt. Har siden min operation i knæet i marts ikke røget men haft hjælp fra sugetabletter med nikotin i og dem vil jeg jo gerne ud af helt så jeg er 100% røg- og nikotin fri. Sidst men ikke mindst vil jeg forsøge ikke at bide af min kæreste når jeg har ondt/er sulten/ er træt mv. Føler mig som en ussel kæreste når jeg gør det fordi det jo ikke er hans skyld så det vil jeg forsøge at holde op med eller i hvert fald gøre lidt mindre

 • Svar Tommy F 12. januar 2015 at 4:36

  Min kæreste og jeg har aftalt et fælles nytårsfortsæt og det er at få mere romantik ind i hverdagen og være bedre kærester… Og hvilken måde at hjælpe fortsætet på vej med at vinde denne præmie til hende som jeg ved hun vil elske

 • Svar Pernille 12. januar 2015 at 12:20

  Mit mål for 2015 er at handle, når jeg siger jeg vil gøre noget, så gør jeg det. Vi har her hjemme udråbt 2015 til Handlingens år. Det er jeg lidt spændt på. Har da allerede fået rykket på et par emner.

 • Svar maibritt J 12. januar 2015 at 20:07

  det mæ være at fortsætte mit vægttab. Der er smidt 14 kg indtil videre og det må jeg bare ikke smide på gulvet

 • Svar Leslie Bs 12. januar 2015 at 20:20

  Jeg skal være bedre til, at huske og drikke nok vand. Tænker at putte elastikker på glasset, og så snart jeg har tømt det, fjerner jeg en elastik. På den måde kan jeg holde lidt regnskab over det 🙂 Gjorde det engang og det hjalp.

  //Leslie

 • Svar Tonie Grau 12. januar 2015 at 21:36

  Mit nytårsfortsæt er… Mere sundhed og glæde i 2015. Dvs. jeg vil fokusere på at holde krop og sjæl sund og stærk og jeg vil gøre ting det gør mig selv og andre glade. Jeg vil være tilstede, nærværende og autentisk. Hver aften inden jeg lukker mine øjne, vil jeg minde mig selv om hvad jeg har gjort den pågældende dag for at holde mit nytårsfortsæt og jeg vil tænke på hvad jeg kan gøre den kommende dag.

 • Svar Miatilda Andersen 13. januar 2015 at 16:58

  Åh.. jeg tror også gerne jeg snart vil flytte.
  Mit nytårsforsæt er at jeg vil gøre mig mere umage. Med alt. Der er altid plads til forbedring. og lidt har også ret.. Det er nemt at gøre sig mere umage hver dag. Og der er masser af områder at tage fat på.
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

 • Svar Louise Janner 14. januar 2015 at 1:59

  mit nytårsforsæt er at blive bedre til at komme til fitness & pleje mit hud! 🙂

 • Svar pia sroka 14. januar 2015 at 18:52

  Vil tænke mere på mig selv,frem for andre.

 • Svar Anya 14. januar 2015 at 22:20

  Mit nytårsfortsæt er faktisk at ‘slippe’ de elektroniske ting lidt mere (iPad, computer, TV) og bruge meget mere tid på spil, læsning etc – det virker – og vi er glade 🙂 XX fingre A x

 • Svar Jette Rosendal 15. januar 2015 at 11:54

  Hej. Jeg har faktisk ikke nogen nytårsfortsætter – men dog en tanke om, at være mere mig, mere tydelig – og bare glad for at være, hvor jeg er 🙂
  God dag og venlig hilsen Jette

 • Svar Caroline Rødsgaard 15. januar 2015 at 23:52

  Mit nytårsfortsæt er at være glad hver dag, og gøre ting som giver velvære og skaber glæde. Jeg minder mig selv om det ved at sætte en masse søde post its op med inspiration, på den måde bliver det nemmere at overholde.

  Caroline / Unwritten@live.dk

 • Svar Lis Nielsen 16. januar 2015 at 17:58

  Mit nytårsfortsæt er ikke at love noget, jeg ikke kan holde. Så altså ingen nytårsfortsæt 🙂

 • Svar freja hansen 21. januar 2015 at 15:51

  Mit er at få set mine veninder mere og have mere overskud!
  Og jeg vil nå det ved at tage mere initiativ og samtidig passe på mig selv! 🙂

 • Svar Tove 21. januar 2015 at 18:59

  Har ingen, men vil trods sygdom m.m. forsøge at se på verden med et positivt syn

 • Skriv en kommentar