Give away, Tips til folk på SU

Give away // Glow in the dark

I denne mørke vintertid har de fleste af os lyst til at pakke os ind i varmt tøj, helst mørke farver, et halstørklæde om halsen og putte os hjemme på sofaen under dynen. Men jeg tror tværtimod at det er vigtigt at man tager lidt farverigt tøj på, varmt men farverigt, bruger lidt længere tid foran spejlet om morgenen, ligger en smuk farve neglelak og kommer lidt ud 🙂

Der er mange der bliver lidt deprimerede pga. det grå og kolde vejr, men jeg tror ikke at det hjælper på humøret at pakke sig ind i sort tøj, tage sort neglelak på og sidde hjemme i varmen, foran TV’et.

Kom ud! Drik en kop te med din veninde/ven på en café eller inviter dig selv hjem til din farmor og køb en buket blomster til hende 🙂 Gør noget der gør dig glad og gerne sammen med andre. De fleste af os kan ofte selv ændre vores tankemønster. Det sker ikke på én dag, eller en uge, men det er noget man bliver nødt til at være opmærksom på og arbejde med. En positiv indstilling til hverdagen og til livet, gavner både dig, din familie og din omgangskreds!

Har du et godt råd til hvordan man holder hummøret oppe om vinteren? 🙂

sephora glow in the dark

ciaté-corrupted-neon-glitter-shout-out-

ciate shout out

Dette sæt er fra Ciaté fra deres Corrupted Neon Manicure serie. Neglelakkerne fås i flere farver og kan findes i diverse webshops rundt omkring på nettet, priserne varierer meget.

For at sprede lidt glæde er der én af jer dejlige læsere der kan vinde et pink sæt neglelak fra Ciaté her på bloggen. Jeg har købt dette sæt selv og får ikke penge for at reklamere for Ciaté eller deres neglelakker (endnu, men jeg arbejder på sagen 😉 )

For at deltage i konkurrencen om et smukt sæt indeholdende en pink neglelak, neon glitter (til at lave 3D effekt) og en top coat skal du blot gå ind og følge min blog på Bloglovin’ og skrive i nedenstående kommentarfelt, hvad du gør for at komme i godt humør når vejret er koldt og gråt om vinteren?
Vinderen bliver trukket den 16. januar

Og hvis du vinder skal du selvfølgelig være klar over at jeg gerne vil have et billede af dig med præmien, når du har modtaget den, fordi jeg synes det er dejligt at se jeres glade smil her på bloggen 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

21 Kommentarer

 • Svar leafysmoothie 11. januar 2015 at 15:33

  Jeg laver nogle hurtige solhilsner og drikker en glad varmt vand med citron hver morgen. Det GØR en forskel i denne mørke tid, det mærker jeg om jeg står over nemlig… Det er mit andet råd, hvis du falder af på de gode vaner så bare op igen, der er ingen dårlige dage, bare dårlig moments. Når du ved det så går du nemmere videre, solhilsen og varmt citronvand kan sagtens indtages kl 14 eller 16 også, så var det ikke nogen dårlig dag og undskylningen for at spise en plade chokolade forsvandt måske også. Aldrig mere dårlig dage!

 • Svar helle 11. januar 2015 at 20:57

  hej jeg hedder jessica og jeg blogger sammen med min mor og jeg elsker neglelak og vi følger din blog 🙂

 • Svar Tina H 11. januar 2015 at 21:06

  Jeg ligger ikke skjul på, at jeg holder allermest af de lange og varme sommerdage, men jeg synes nu stadig, at vinteren har sin charme. Derfor elsker jeg at tage løbeskoene på og komme ud og mærke vejret på denne årstid. Der findes ikke noget bedre end efterfølgende at finde dynen frem og lave en dejlig og velfortjent kop kaffe 🙂

 • Svar Åse L. 12. januar 2015 at 0:11

  Jeg sidder på min altan og suger solen til mig i den times tid, den når altanen, inden den går ned ;-). Og glæder mig over, at dagene allerede ER blevet længere :-).

 • Svar Nina Bogicevic 12. januar 2015 at 1:49

  For at holde humøret og varmen i vinteren, så elsker jeg søde varme drikke. Så som kakao med flødeskum, eller en lækker chai the med stimet mælk for at gøre den ekstra cremet og lækker! 😀

 • Svar Line Jakobsen 12. januar 2015 at 7:30

  Ja det er en lidt hård tid at komme igennem når der er mørkt og koldt. Jeg kan godt finde på at sætte noget musik på som gør mig glad, eller afslappet og lægge mig og slappe rigtig godt af, så batterierne kan blive opladet.

 • Svar Elise Vede Hallgreen 12. januar 2015 at 10:27

  Jeg tænder stearinlys, laver en kop dejlig the i min smukkeste kop og sætter mig i hjørnet af sofaen med et tæppe på og en god bog 🙂

  • Svar Frk. Blomst 19. januar 2015 at 10:29

   Tillykke Elise! Har du set at du har vundet? 🙂

   Jeg sender dig en e-mail så må du gerne sende mig din adresse, så jeg kan sende dig præmien 😉

 • Svar maibritt J 12. januar 2015 at 12:57

  jeg sørger for at forkæle mig selv og gøre ting jeg godt kan lide, Fx lægger jeg en lækker neglelak 😀

 • Svar Lærke Dalby 12. januar 2015 at 14:20

  Jeg hygger mig indenfor med familie og venner med en kop te. De er fantastiske til at få mig i godt humør 🙂

 • Svar Gitte Irene Seloy 12. januar 2015 at 16:18

  Jeg hanker op i veninden & går en tur i skoven. Den er også smuk, når den er kold & våd.
  Og så hjem til te & et lille stykke hjemmebag. 🙂

 • Svar Trine229 12. januar 2015 at 19:45

  mmm… drikker kakao og sofahygger^^

 • Svar matilde 12. januar 2015 at 23:14

  det hyggelige ved korte vinterdage er, at man med god samvittighed kan kravle under sofaen i dynen med en kop te og en god film

 • Svar Mette Lynghøjen 13. januar 2015 at 13:06

  Jeg sørger for at komme ud og gå næsten hver dag. Selvom regnen står ned og storme såsom Egon og Bodil kommer forbi, så er det IKKE nogen hindring. Det giver positiv energi og frisk luft i lungerne!!

 • Svar Miatilda Andersen 13. januar 2015 at 17:02

  Jeg tager d-vitamin, får frisk luft hver dag, og griner hver dag. Tænker positivt, og forsøger at hygge.. Og så er sauna altså også godt.
  Miatilda A

 • Svar Nathalie 13. januar 2015 at 21:18

  Jeg elsker at sidde i min lænestol med en varm kop the, og kigge ud på kulden. Specielt om vinteren synes jeg at det er vigtigt at bruge lidt ekstra tid på sig selv, tage et fodbad, lægge en fin neglelak og hygge sig med venner og familie.

 • Svar pia sroka 14. januar 2015 at 18:50

  En dejlig varm kop kakao,og en god film under et tæppe.

 • Svar Pennie Thøgersen 14. januar 2015 at 21:56

  Jeg tager D-vitaminer, sørger for at spise fisk x 3 om ugen og så går dagligt 2 lange ture (selv i regn og sne) med mine 2 dejlige slædehunde! Ikke noget som frisk luft til at holde humøret højt – selv om det er vinter! 🙂

 • Svar Sam Madeleine Athena Conradsen 16. januar 2015 at 9:36

  Disse ville da være perfekt til de rave-fester jeg hopper til i tide og utide! Hahaah 😀

  Om vinteren prøver jeg at forkæle mig selv lidt med lækre produkter, lange bade og ekstra tid med min kæreste, så det hele føles knapt så koldt og gråt. Der kommer da sikkert også lidt mere tøj med hjem fra Strøgturene, men man er jo nød til at se godt ud, når man sådan skal pakkes ind i tusind lag, ikk? 😀

  • Svar Frk. Blomst 16. januar 2015 at 9:43

   Tak for din kommentar søde Sam, men jeg har desværre lige trukket en vinder 🙁
   Håber at du får en dejlig dag og rigtig god weekend 🙂

 • Svar Johanne N 17. januar 2015 at 15:14

  Så hygger jeg lidt ekstra og forkæler mig selv 🙂

 • Skriv en kommentar