Skønhedspleje

Kokosolie


Et indlæg som har været undervejs rigtig længe er dette her. Jeg har rigtig længe gerne ville skrive om kokosolie, fordi jeg er utrolig glad for det og har brugt det i madlavning de sidste 3 års tid. Men faktisk kan kokosolie bruges til rigtig mange ting jeg bruger det i madlavning, som kropsolie, som make-up fjerner, dom deodorant, faktisk så bruger jeg det til alverdens ting. Derfor stod kokosolie også på min pakkeliste til Indien, fordi det er et super smart 10-i-et produkt (og man kan sikkert bruger det til mange flere ting).

Jeg vil gerne dele en liste med jer over de 10 ting som jeg bruger kokosolie til:

1) Som hårmaske

2) Som kropsolie, især efter jeg har barberet ben

3) Som øjencreme, kokosolie er god til at fjerne mørke render under øjnene

4) I madlavning, fordi den tåler høje temperaturer

5) Som kosttilskud, ved at spise 1-2 spsk kokosolie hver dag

6) Som deodorant

7) Som ansigtscreme

8) Som massageolie

9) Som make-up fjerner

10) Som håndcreme

Er I glade for kokosolie? Og hvad bruger I den til? 🙂

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

7 Kommentarer

 • Svar Susanne nielsen 25. december 2014 at 17:09

  Jeg laver en læbe skrub af olie og sukker, de bliver så dejlig bløde

  • Svar Frk. Blomst 29. december 2014 at 4:45

   Hej Susanne.
   Læbescrub, havde jeg slet ikke tænkt på at man kunne bruge kokosolie til. Det må jeg prøve når jeg kommer hjem fra Indien 🙂

 • Svar Katja 8. januar 2015 at 12:36

  Bruger min til alt muligt scrub, med olie, sukker, citron og hvad man ellers lige lyster og føler ens hud kan bruge.

  • Svar Frk. Blomst 8. januar 2015 at 12:40

   Det lyder skønt! Jeg har drømt om scrubs de sidste to dage 🙂 (Kom hjem fra Indien i går og det har været en lang tur hjem med to mellemlandinger og en masse ventetid, så har brug for noget selvforkælelse)

   Må prøve en scrub med kokosolie allerede i aften! 🙂

   • Svar Katja 9. januar 2015 at 13:19

    Det er virkelig lækkert, og som oftes er huden så blød/fugtet efter, af man ikke behøver at smøre sig ind.

    • Svar Frk. Blomst 9. januar 2015 at 14:27

     Uhh det glæder jeg mig til.. Jeg var så træt i går at jeg faldt i søvn allerede klokken 20, mens jeg så film i sengen. Så fik slet ikke prøvet at lave en scrub. Men endnu engang, tak for dit tip 🙂

     • Katja 10. januar 2015 at 15:36

      Det var da så lidt 😀

  Skriv en kommentar