Skønhedspleje

Jeg er også hoppet med på denne trend..

Jeg ved det jeg er lidt bagud. Men i går var jeg inde i Magasin med min kæreste, ligesom resten af Danmarks befolkning, fordi Magasin have 20 % på alt (ja, du læste rigtigt på ALT og det kan være farligt). Så da jeg stod der i cremeafdelingen med alle de fine mærker som Rudolf Care, Karmameju, The Organic Pharmacy og mange flere så var det virkelig svært ikke at hive alle varer ned fra hylderne og ned i min indkøbskurv, fordi der var jo 20% og det kan godt være at det eneste jeg manglede var en make-up fjerner, men så fik jeg jo lige øje på den meget omtalte body brush fra Karmameju og den havde jeg tænkt på at købe længe, så jeg kunne da ikke gå hjem uden vel? 🙂

Så ja, jeg kom hjem med denne fine tørbørstnings børste fra Karmameju og jeg har allerede brugt den her til morgen inden jeg skulle i bad. Jeg fortryder ikke mit køb! Det var alle pengene værd! Jeg kunne nærmeste mærke hvordan der kom gang i blodcirkulationen og der strømmede blod ud til alle mine små celler 🙂

2014-12-05 10.51.06

Hvad er tørbørstning godt for?
Tja, tørbørstning er faktisk godt for rigtig mange ting; det er en effektiv måde at rense huden på i dybden og detoxe dit lymfesystem ved at stimulerer det og dermed afgifte kroppen, regelmæssig tørbørstning fjerner dødehudceller og renser porerne uden at beskadige det yderste lag hudlag (også kaldet epidermis).
Hvis man bruger sin tørbørste regelmæssigt vil den hjælpe med at reducere og forebygge cellulite, toner musklerne og giver huden en smuk glød.

Husk at drikke en masse vand for at skylle affaldsstofferne ud af kroppen! 🙂

2014-12-05 09.36.18

Hvordan bruges en tørbørste?
En tørbørste er designet til at blive brugt uden vand eller sæbe. Den er lavet til at børste din hud dagligt, inden man går i bad.

I starten når man lige går igang med at bruge en tørbørste skal man bruge blide og forsigtige bevægelser og ikke trykke for hårdt, så både du og din hud lige vænner dig til det. Start med at børste fra hænder og fødder, altså den den af din krop der er længst fra hjertet og arbejd dig ind mod hjertet med børsten, med blive bevægelser.

Børst hele din krop men undgå at bruge børsten på følsom hud som i ansigtet, på brysterne og décolletage, husk altid at børste mod hjertet. Når man har børstet sin krop i 3-5 min, er man klar til at tage et bad. Det er en god idé at starte med at skylle kroppen med koldt vand for at aktiverer blodcirkulationen og for at huden får en sund og lækker glød. Efter badet er det en god idé at tørre sig blidt med et håndklæde og derefter påføre en kropsolie. Det er vigtigt at fugtmættehuden med olie bagefter, da fugtmættet hud altid vil være en smule højere end ikke-fugtmæt hud, og det vil få appelsinhuden til at syne mindre.

Der står meget mere information om detox og tørbørstning på Karmamejus pakke som indeholder deres tørbørste 🙂

2014-12-05 10.51.27

Den tørsbørste jeg har fra Karmamejus hedder Natural Body Brush koster 199 kr. og kan købes på Karmamejus hjemmeside, på Magasin.dk, i Matas og i Magasin.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar