Skønhedspleje

Fire dage til Indien!

Jeg skal ned til varmen om fire dage! Uh hvor jeg glæder mig! Jeg elsker december, julen og hyggen, men for at være helt ærlig så kan jeg nu bedre lide sol og varme 🙂 Jeg har sørget for at der er nogle blogindlæg klar til jer selvom jeg tager på ferie i 3 uger (jep I behøver ikke vente 3 uger på at jeg kommer hjem). Det bliver skønt med sol og varme. Glæder mig til at få lidt rigtig D-vitamin og ikke bare den jeg tager i pilleform en gang om dagen.

Jeg skal faktisk ned og meditere og dyrke yoga. Skal afsted på sådan en speciel meditations retreat i de første 2 uger og derefter skal vi bare rejse rundt og opleve Sydindien i den sidste uge. Det bliver skønt!

Tænkte på at dele lidt billeder med jer som jeg har fundet på nettet fra Sydindien, egentlig mest fordi det ikke helt er gået op for mig at jeg rejser lige om lidt. Jeg har haft en masse at se til de sidste par uger og der blevet vendt lidt op og ned på min hverdag, fordi jeg holder orlov fra studiet lige pt. Så billederne er egentlig mest for at jeg selv kommer i feriestemning og begynder at pakke min kuffert 😉

colva-beach-goa-1024x673

Efter to uger med meditation og yoga så bliver det SÅ skønt bare at ligge på stranden og slikke sol og så måske engang imellem lige tage ind til byen og opleve lidt indisk kultur 😉

SBS1211_p54

Jeg elsker indisk mad og glæder mig til 3 uger i himlen for mine smagsløg! 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar