Skønhedspleje

Spar 70% på room spray

Jeg er typen der elsker røgelse, duftolie og room spray. Da jeg var inde på nicehair.dk for et stykke tid siden for at bestille Rønsbøl produkter hjem, så jeg at de havde de denne room spray på tilbud til kun 39 kr, og så kunne jeg jo ikke lade være med at klikke den hjem 🙂 Jeg elsker Rønsbøls produkter! Alle deres produkter er 100% fri for parfume, parabener og kunstige farvestoffer. Derudover indeholder deres produkter veldokumenterede ingredienser og produkterne er dermatologisk testede. Nu skal jeg ikke lyde som en sølger, men jeg sætter bare stor pris på produkter der ligesom Rønsbøls ikke indeholder alle mulige kunstige tilsætningsstoffer. Jeg synes nemlig ikke at der er grund til at bruge produkter til hverdag, med kunstige farvestoffer, parabener eller parfume, fordi det kan godt være ar jeg ikke har parfumeallergi, men med et overdrevent forbrug af produkter med tilsat parfume, så kan jeg jo godt udvikle parfumeallergi.

2014-11-07 17.56.55

Men tilbage til min lækre Rønsbøl Room Spray, som jeg har købt. Denne room spray er basseret på essentielle olier fra ylang ylang, lavendel, peber, økologisk aloe vera og grapefrugt. Tilsammen giver olierne en dejlig opfriskende duft og en mild og positiv energi i rummet, når man sprayer med room sprayen.

Hvordan bruges en room spray?
Man omrøster først flasken med room spray før brug og derefter sprayer man mod loftet, så duftpartiklerne kan spredes i rummet.

Normalt koster Rønsbøls room spray, 250 ml, 129 kr, men i øjeblikket er den sat ned til 39 kr på nicehair.dk, så man sparer 70 %! 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar