Skønhedspleje

En af mine yndlingsbloggere

Jer der følger min blog dagligt, ved godt at Anette Kristine Poulsen er en blogger jeg ser meget op til hun. Hun er simpelthen så dygtig til sit arbejde. Hun har bloggen beautyspace.dk som nogle af jer måske kender. Hvis I ikke kender Anettes blog, så er den værd at besøge. Hun er lever af at blogge, holde foredrag om hudplejeprodukter og ingredienser i hudpleje, skrive om beauty i Børsen og i Elle, er ofte i Go’ morgen Danmark hvor hun fortæller om skønhedspleje og de seneste nye produkter der har veldokumenterede ingredienser og sidst men ikke mindst, så han hun skrevet en super god bestsellerbog om hudpleje, som er blevet rost Verden over 🙂

anettes bog

Billede uden titel go

Anette har været i branchen i mange år og har en utrolig stor viden om virkelig mange kosmetikingredienser og ved lige præcis hvilke cremer der virker 🙂 Hun er en kvinde med ben i næsen og som er virkelig glad for sit arbejde og gør laver hun brænder for. Jeg synes at hun er sej og jeg ville ønske at der var mange flere derude ligesom hende 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar