Skønhedspleje

Urban Decay kommer til DK!! :)

Naked 3 palletten er min absolut yndlings pallette med øjenskygger for tiden og det har den været siden tidligt i foråret hvor jeg købte den på feelunique.com. Jeg er utrolig begejstret for kvaliteten af øjenskyggerne, holdbarheden og farvevalget. Jeg har stort set ikke brugt andre øjenskygger siden jeg købte Naked 3 palletten og jeg har en stor samling af make-up og især af øjenskygger, men jeg har simpelthen ikke følt at jeg har haft brug for andre end denne skønne pallette med øjenskygger. Der er alt hvad man skal bruge både til hverdag og til fest 🙂

Og nu kommer Urban Decay til Danmark! Fra den 17. november kan man købe Urban Decays produkter i Magasin! Min begejstring vil ingen ende tage, især fordi at priserne faktisk ikke kommer til at være højere end hvis man bestiller Urban Decays produkter hjem fra feelunique som er en engelsk hjemmeside.

urban-decay-naked-palette-3
Billedet er lånt fra www.beautypointofview.com

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar