Skønhedspleje

Twinpeaks at The Body Shop

Donuts, cola, matadormix, make-uplægning, neglelak lægning der var ikke noget der manglede, da Mette Marie fra Twinpeaks i går holdt et specielt fødselsdags arrangement hos The Body Shop som min veninde og jeg var så heldige at vinde på billetter til på Mette Maries blog 🙂

Jeg har ikke mødt Mette Marie før, men synes at hun var en skøn blogger, helt nede på Jorden og ville super gerne lige nå at tale med alle pigerne og kvinderne som var mødt op.

LKN_5108

LKN_5117

Jeg fik lagt make-up, fordi synes altid at man kan blive klogere på make-uplægning og få nogle gode tips og tricks. Jeg fik lagt en smuk grøn øjenskygge, fordi jeg altid går med jordfarver og fik tips til hvordan man tegner sine øje bryn op så de ser meget naturlige ud 🙂

LKN_5109

Mette Marie havde lavet en top ti af The Body Shops produkter som hun viste og fortalte os om og jeg havde lovet mig selv at jeg ikke skulle købe noget med hjem. Jeg skulle bare have en hyggelig aften med min veninde, få lagt make-up og lære nogle nye folk at kende. Men alligevel kom jeg hjem med en skøn flydende eyeliner og en eyeliner børster som jeg blev helt vild med og som også er Mette Maries absolutte favorit 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar