Sunde desserter

Sunde peanut butter cookie & Banana ice cream sandwiches

Denne opskrift er sund, raw, indeholder kun få ingredienser og så er den nem at lave. Win-win, tænker jeg bare. Det er en af mine yndlingsbloggere og bag den veganske blog: This Rawsome Veganlife Blog som har lagt denne opskrift ud, og selvom jeg ikke har prøvet den endnu så ville jeg dele den med jer. Fordi jeg har planer om at lave disse lækre peanut butter kiks med bananis i morgen. Jeg ved at Emilys opskrifter altid smager virkelig godt, så jeg er slet ikke i tvivl om at denne også bliver et hit! 🙂 Hun har også skrevet to Raw food kogebøger som jeg ønsker mig til min fødselsdag, som er lige om lidt.

IMG_4562
Billedet har jeg lånt fra www.thisrawsomeveganlife.com

Opskriften rækker til 4-6 stk. og er super nem at lave, så den får I lige her:

Jeg sidder og er igang med at skrive eksamensopgave, så det bliver desværre bare en copy-paste version fra hendes blog 🙂

Cookies:
1 1/2 cups rolled oats or walnuts
2 heaping tablespoons peanut butter
1 1/2 cups dates

Ice cream:
3 frozen bananas

To make the cookies: throw the oats or walnuts into a food processor until they become like rough flour. Add the rest of the ingredients to this and process until it all begins to stick together. Put a piece of parchment on a baking pan. Scoop on your cookie dough, then place another piece of parchment paper on top of that. Roll the cookie dough out between the two pieces of parchment (no mess!) then cut out your cookies. Use the extra dough to roll into balls. Refrigerate all this until the cookies can hold their shape (a couple hours).

To make the ice cream: blend the bananas until they turn into soft serve ice cream. (The texture will change suddenly.) Sandwich the ice cream between your cookies and enjoy! Makes approximately 4-6 sandwiches.

Notes: you can use any kind of nut butter you like. You can make the ice cream in a food processor. You can add a pinch of salt to the cookies, and vanilla to the ice cream. You can really do whatever you want.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar