Make-up

Skøn eyeliner fra The Body Shop

Jeg købte denne eye liner i mandags og har brugt den hver dagen lige siden. Jeg er vild med den! 🙂 Den gør hvad den skal og sidder perfekt hele dagen, som havde jeg lige taget den på. Jeg har købt min i brun, fordi den sorte farve giver mig et “hårdt” udtryk, hvis det giver mening.

2 in 1 eyeliner fra body shop

Billedet er lånt fra www.thebodyshop.co.uk

Jeg har lige læst på den at det faktisk er et 2 i 1 produkt, det er både en eyeliner og så kan den også bruges til at tegne øjenbryn på, men jeg ville nu aldrig bruge en gel liner til at tegne øjebryn on, så det har jeg ikke prøvet.

Jeg er glad for at denne eyeliner. Den har en tyk og blød konsistens, er mat og derforskinner den ikke på øjenlåget. Der medfølger en påføringspensel, som man sagtens kan bruge, jeg synes at den er god til formålet. Eye lineren kan både ligge den på en streg eller man kan gøre så den fader lidt ud ved at blende den, f.eks. hvis man skal bruge den til at lave smokey eyes. Og vigtigst af alt som jeg nævnte før så sidder den hvor den skal og ser ud som om at man lige har påført den hele dagen, eller natten hvis man er til fest 🙂

Smoky 2 in 1 gel lineren koster 100 kr og kan købes i The Body Shops butikker eller på deres hjemmeside

En af grundene til at jeg elsker The Body Shop er at min. 75 % af deres produkter indeholder Community Fair Trade ingredienser. De støtter de lokale små bønder og er med at give en masse mennesker et bedre liv, skolegang økonomisk støtte og selvværd. Ud over at The Body Shop er en virksomhed der tænker på at tjene penge så støtter de også de små lokalsamfund rundt omkring i Verdenen så de bedre kan klare sig og får en uddannelse. Det er der altså ikke mange virksomheder der gør, og slet ikke i make-up industrien.

Denne eye liner indeholder Community Fair Trade marulanøddeolie og inde på The Body Shops hjemmeside skriver de at
“Vores Community Fair Trade marulanøddeolie leveres af Eudafano Women’s kooperativet i Namibia. Marulafrugten håndudvælges, nødderne udvindes og lægges til tørre i solen. Kernerne koldpresses for at udvinde olien. Etableringen af deres egen fabrik har givet de 5.000 kvindelige medlemmer færdigheder indenfor iværksættelse og siger de selv, givet dem en følelse af selvværd.”

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar