Festival klar

Sund mad på Roskilde Festivallen

I går fik min veninde og jeg super lækker og sund mad – og så endda på Festival! Vi havde booket en tid hos Madkulturen som står bag konceptet Foodjam, hvor man selv kan tilberede et måltid. Vi blev mødt af en medarbejder som startede med at fortælle os lidt om konceptet. For en halvtredser får man 1 time i køkkenet, hvor man selv kan bikse et måltid sammen bestående af økologigske og lokale råvarer og fisk eller muslinger.

image
Vi valgte at stege rødspættefiletter vendt i lidt salt, peber og chili toppet med fennikel og frisk persille. Fisken skulle vi selv filettere, hvilket føltes, som en stor udfordring men heldigvis hjalp en af de søde foodjam’ere os, så gik det nemt. Dertil fik vi en let salat med nye kogte kartofler, radiser, bælgede ærter, rucola og gedeost vendt i en marinade af citron og olivenolie. Til sidst sluttede vi af med et par økologiske danske jordbær som dessert.

image

Alt i alt var Foodjam en rigtig god og anderledes festival-oplevelse, som virkelig kan anbefales. Det var super lækkert med et hjemmelavet og nærende måltid, når man nu får så meget junkfood når man er afsted på festival i en hel uge 🙂

Læs mere om Madkulturen og Foodjam her

HERhref=”http://madkulturen.dk/servicemenu/projekter/foodjam/” target=”_blank”>Food Jam, eller prøv det selv i City center East hvis du er så heldige at være på Roskilde Festival.

image

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar