Skønhedspleje

Så er jeg tilbage!

Billedet er lånt fra www.aok.dk og fotoet er taget af Foto: Dennis Phil Christiansen

Billedet er lånt fra www.aok.dk og fotoet er taget af Foto: Dennis Phil Christiansen

Jeg er lige kommet hjem fra en rigtig dejlig dag på stranden 🙂
Det var en impulsiv idé jeg fik i morges, da min kæreste spurgte om jeg ikke skulle på stranden i dag, fordi det bliver 23 grader og høj solskin. Tja, selvom jeg hellere ville blive liggende i sengen, så tog det mig ikke mange øjeblikke at beslutte mig for at self. skulle jeg på stranden men hvor hen og med hvem?

Min familie rejste på ferie i morges og normalt tager jeg på stranden med min lille søster. Hun er 10 år og elsker at tage på stranden med mig, da der næsten altid er garanteret en is eller to og hun ved at jeg er nem til at overtale at spille UNO i 3-4 timer uden at jeg brokker mig 😉

Men i dag jeg på Svanemøllen strand som er en lækker forholdsvis ny strand i København, hvor der både er sand og græs som man kan ligge på og en omkring 130 meter lang badebro som er bred nok til at man også kan ligge på den. Der er omkring 2,5 meter ned når man hopper i vandet fra badebroen, så det er sjovt for børn og min søster elsker at hoppe i vandet fra badebroen.

Billedet er lånt fra www.dr.dk

Billedet er lånt fra www.dr.dk

Jeg har været lidt væk fra bloggen, det må I undskylde. Først var jeg en uge på Roskilde og da jeg kom hjem igen var jeg kommet ude af rutinen med at blogge og derfor blev jeg mere og mere doven. Der har været nogle rigtig søde læsere som har skrevet til mig at de savner indlæg fra mig bloggen så derfor har det motiveret mig til at tage mig lidt sammen og komme igang med at blogge igen.

Jeg har sommerferie fra studier lige nu, så jeg har egentlig masser af tid til at blogge og det bliver jeg nødt til at udnytte indtil studiet starter igen i slutningen af august.

Rigtig god sommer til jer alle derude og nyd det gode vejr, mens det er der! 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar