Skønhedspleje

Brunch & Spa

SKODSBORG-SPA2-1024x640

I dag har min kæreste og jeg bare slappet af og nydt at det er søndag og for midt vedkommende; ferie 🙂
Vi har været oppe på Skodsborg kurhotel hvor vi havde bestilt en pakke der består af brunch og spa. Det var lige hvad jeg trængte til på sådan en doven søndag som i dag.

Min kæreste og jeg havde årsdag i maj måned hvor han gav mig en spa og brunch pakke for to. Jeg har lige siden ventet utålmodigt på at vi kunne komme afsted! 🙂 og i tirsdags blev vi endelig enige om at i dag var den helt perfekte dag til at tage afsted.

Skodsborg kurhotel ligger 15-20 minutter fra København i bil så det tog os næsten ingen tid at køre i bil fra Frederiksberg hvor vi bor 🙂

Da vi ankom fik vi udleveret håndklæder, badetøfler og badekåber i receptionen og så var vi klar til spa’en.
Vi gik ind i omklædningsrummene skyllede os, klædte om til badetøj og så hoppede vi i et opvarmet bassin med saltvand.

spaoase2-1024x640

Kurhotel Skodsborg blev i sin tid grundlagt af læge Carl Ottosen under navnet Skodsborg Badesanatorium, og det navn lever hotellet den dag i dag fuldt ud op til. Mange af Carl Ottosens behandlinger er stadig bevaret, og de fleste af dem tager udgangspunkt i vandets og saltvandets mange virkninger på kroppen. Blandt andet Salt Cave, hvor dufte af hav og strand er mikset med salt og vand, hvilket hjælper med at styrke immunforsvaret, renser lungerne og gør din hud renere.

Min kæreste og jeg havde en rigtig skøn dag i spa’en, men jeg har desværre ikke selv taget billeder mens jeg var i spa da jeg ikke ville gøre mit kamera vådt og vi gik hele tiden fra det ene bassin til det andet så jeg lod kameraet ligge i mit skab i omklædningsrummet 😉

Billederne i dette indlæg er alle lånt fra www.skodsborg.dk

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar