Give away

Vinderen af min Mirennesse give away

For et par uger siden, mødtes jeg med Louise som vandt min Mirennesse give away og overrakte hende præmierne. Fordi jeg har været lidt stresset med at læse op til eksamen (elller ikke læse om, men tænke på at jeg burde læse op og planlagt en masse andre ting i stedet), så har jeg ikke lige fået billederne op.

Men fordi jeg synes at det er hyggeligt at mødes med vinderne og overrække dem præmierne, så skal I ikke snydes for billederne, nu jeg alligevel har dem liggende på computeren 😉

IMG_7161

Louise vandt en mascara fra Mirennesse, som er super god til folk der ligesom mig ikke kan tåle almindelig mascara og så vandt hun også en neglelak med glitter fra By K 🙂

IMG_7162

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar