Skønhedspleje

Too many ideas not enough time..

too many ideas not enough time

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at der var lidt flere timer i døgnet.. Fordi lige pt. er jeg igang med at læse til eksamen, arbejder som frivillig på Retro engang imellem, har to jobs og så skal jeg også lige finde tid til at blogge, på mystisk vis.. Faktisk så elsker jeg jo bloggen og hvis jeg kunne ville jeg gerne bruge al min tid på at blogge, men det kan jeg desværre ikke lige pt. så jeg må prøve at prioriterer skolen først (fordi normalt så prioriterer jeg bloggen først). Men her 10 dage før jeg skal til eksamen, så må jeg se prøve at have en virkelighedsfornemmelse og faktisk læse op til min eksamen.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar