Kost og Ernæring, Opskrifter

Super smarte spirebakker!

Jeg har efterhånden i mange år spiret mine egne bønnespirer. Det er en af de ting mine forældre lærte mig da jeg var barn og derfor har jeg selv fortsat at gøre det efter jeg flyttede hjemmefra.

At spire sine egne bønnespirer er utrolig nemt, sundt og lækkert. For to år siden faldt jeg over disse smarte spirerbakker og jeg har været utrolig glad for dem, derfor ville jeg gerne dele dem med jer.

2014-06-12 09.05.30

Bergs Bio Salad spirebakke og andre beholdere til at spire frø i kan købes her 🙂

Med Bergs Bio Salad spirebakke kan man dyrke vitaminrige spirer og mikrogrøntsager året rundt. I løbet af ganske få dage er spirerne klar til brug i alverdens varme og kolde retter.
De specialdesignede bakker har sprækker i bunden, hvilket gør det nemt at vande – frøene vandes gennem låget og vandet passerer via sprækkerne ned gennem de forskellige lag. Det overskydende vand opsamles i bunden. Systemet gør det let at skabe det rette klima for de spæde spirer. Det er nemt, billigt og sundt, at dyrke spirer, og man kan sagtens dyrke flere forskellige slags på samme tid. Bakkerne er lavet ligesom legoklodser så det er muligt at supplere med flere bakker og bygge på i højden. På den måde kan man også spire flere forskellige frø på samme tid.

Når man køber denne spirebakke, som jeg har, er der “to etager”. På billedet er jeg igang med at spire broccolispire på den øverste etage, og den nederste er ikke i brug. Men man kan sagtens spirer på begge etager på samme tid og derfor kan man spirer to forskellige slags bønnespirer på samme tid.

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar