Festival klar

Smarte festival make-upfjernere..

Dagens festival indlæg handler om make-upfjernere som er gode at have med på festival.

2014-06-08 15.59.08

Jeg har brugt Biodermas Sensibio eau Micellaire i tre måneders tid nu er utrolig glad for denne make-up fjerner. Den gør hvad den skal; fjerner effektivt make-up og renser huden. Den er god at have med på festival eller med i tasken, fordi man kun skal bruge Sensibio og en vatrondel for at fjerne make-up eller rense sit ansigt. Man skal ikke skylle efter med vand.

Hvad er eau micellaire?
En eau micellaire eller micellar water har sit navn fra de miceller, de bruger til at rense din hud. En micelle bliver dannet af det vaskeaktive stof, der lægger sig i en cirkel med den fedtsugende ende indad og den vandsugende del udad. Det gør dem effektive til at fjerne snavs og makeup.

En eau micellaire er bygget op over tre elementer:

– Vand
– En vaskeaktiv ingrediens
– En glykol/fedtalkohol

Bioderma er kom på det danske marked 1. april i år, og kan købes på apoteket prisen er 79 kr. for 100 ml og 119 kr. for 250 ml

2014-06-08 15.59.12

Den anden make-up fjerner jeg har valgt at tage med i dette indlæg er Vichys Purete Thermale 3-i-1
Purete Thermale 3-i-1 rensepleje og makeupfjerner er til alle hudtyper, men særligt god til sensitiv hud og kontaktlinsebrugere.

Purete Thermale fjerner nemt og mildt makeup og snavs, samtidig med at den beroliger huden og irritationer på grund af dens indhold af Phytophenol (rosenekstrakt) og Vichy kildevand. Dette produkt skal heller ikke vaskes efter med vand og er derfor også super smart at have med på festival.

Purete Thermale indeholder:

– Phytophenol (rosenekstrakt)
– Vichy Kildevand
– er mildt parfumeret
– UDEN parabener.

Prisen er 122 kr. for 200 ml og fås på apoteket.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar