Festival klar

Skønne festival neglelakker!!

Ud, over at mit hår i år skal være smukt og iøjenfaldende, som jeg skrev i mit indlæg i går, så skal mine negle også være helt perfekte til dette års festivaller 🙂

Jeg har i dag valgt 4 neglelakker ud, som jeg synes passer perfekt til, når man skal på festival. De er alle fire skønne på hver deres måde.

Fra venstre: Essie - On a Silver Platter, Nilens Jord - 693, Spa Ritual - Looking Glass shimmer, Spa Ritual - Golden Rule glitter.

Fra venstre: Essie – On a Silver Platter, Nilens Jord – 693, Spa Ritual – Looking Glass shimmer, Spa Ritual – Golden Rule glitter.

2014-06-01 14.00.56
Denne skønne neglelak fra Essie købte jeg for lidt over en måned siden og jeg synes at denne neglelak har været det bedste køb jeg har gjort meget længe. Jeg fandt den tilfældigvis på nettet (mener at jeg har købt den på billigvoks.dk til 79 kr.) og har været super glad for den lige siden jeg fik den hjem med posten. Det er lidt svært at sige hvilken farve denne neglelak egentlig har. Man kan sige at den består af to forskellige farver; den ene er sølv-glitter, men  lidt ovre i de blålige nuancer og den anden farve er lidt mindre stykker glitter og er en blanding af sølv og guld, vil jeg sige. Men på neglene er denne neglelak super flot, i hvert fald! 😀

2014-06-01 14.01.14
Den anden neglelak er fra Nilens Jord. Den har jeg haft i noget tid. Den bruger jeg for det meste ovenpå en lyserød eller en lysegrå neglelak og den er også super flot. Det gode ved Nilens Jord er jo at deres neglelakker ikke indeholder ikke parabener, parfume, formaldehyd eller toulen.

2014-06-01 14.01.25
Spa Rituals er mit absolut yndlings mærke indenfor neglelakker. Jeg har brugt forskellige neglelakker fra Spa Rituals i lidt over et års tid nu og jeg synes at de holder utrolig godt, hvis man tager to lag basecoat, to lag neglelak og et lag topcoat på så holder min neglelak i omrking 10 dage!! Denne sølv glimmer neglelak er super god hvis man skal i byen, til fest eller på festival, den kan jeg varmt anbefale 😉

2014-06-01 14.01.38
Denne neglelak er også fra Spa Rituals og som nævnt ovenfor så er jeg utrolig glad for Spa Rituals og denne guldneglelak er helt fantastisk til at pifte et sort outfit op! 😉

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar