Give away

Så er vinderen af min Facebook give away fundet..

Der var deadline i går klokken 18 for at de sidste kunne sende mig en privat besked på Facebook gruppen angående tilmeldinger så jeg kom op på 12 deltagere, selvom der har været 15 der har delt konkurrence billedet og jeg kan desværre ikke se de tre sidste delinger, da disse brugere har valgt ikke at dele deres “væg” på Facebook med offentligheden.

2014-06-06 15.54.25

Jeg har gjort mit bedste for at få navne på alle deltagerne og nu har jeg endelig trukket en vinder af alle de fede præmier.
Så vinderen af min Facebook give away blev… Tina! Tillykke rigtig mange gange, jeg håber at du bliver glad for præmierne og som altid så er mit eneste krav at jeg må tage nogle billeder af dig sammen med præmierne som skal ligges ud på bloggen 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar