Festival klar

Renseservietter – perfekte på festival

Dagens festivalindlæg handler om renseservietter.. I år tager jeg en pakke renseservietter fra det franske apotekermærker, Klorane, med på Roskilde festivallen. Det er en smart lille pakke renseservietter med 25 stk. i, så hvis man bruger en om morgenen og en om aftenen så er der nok til 12,5 dage 😉

Disse renseservietter fra Klorane er:

– Er ekstra skånsomme
– Fjerner ansigts- og øjenmake-up med et enkelt strejf.
– Indeholder ikke parfume
– Er allergivenlige
– Gode for kontaktlinsebrugere
– Har en pH værdi magen til menneskets tårer
– Dermatologisk testede
– Indeholder ikke parabener
– Indeholder ikke alkohol
– Er bionedbrydelige

De aktive ingredienser i renseservietterne er blandt andre: blå kornblomst som virker lindrerne på huden.

Sådan bruges renseservietter:
Tag en renseserviet op ad den smarte indpakning, og kør den mildt rundt i ansigtet i cirkulære bevægelser. Vær særligt skånsom og påpasselig omkring øjnene, da huden er særligt tynd og sart her.

Når du har brugt renseservietten, kan du bruge din nat- eller dagcreme til at give din hud fugt. Det er altså en super nem og hurtig renserutine, som gør en masse godt for din hud, uden du skal bruge lang tid på det.

Det er smart med en kombineret rensning og mild makeupfjerner når man er festival. Der er nemt, hurtigt og så får man både fjernet make-up og renset sin hud.

Renseservietterne kommer i en smart indpakning, som har en smart genlukningsfunktion, så du kan åbne og lukke lige så meget, som du vil.

2014-06-11 13.16.28

Jeg har købt disse renseservietter fra Klorane til 45 kr. på Escentual.com som er en engelsk hjemmeside og de har i hele juni måned op til 1/3 del rabat på franske apotekermærker såsom Klorane, Vichy, La Roche-Posay, Nuxe, Avène mf. Du kan klikke her for at se alle de franske apotekermærker som man kan købe på Escentual.com

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar